Кращі новорічні подарунки у 2022 році. ТОП-10 від Техно Їжака

Зміст

Ось вже незабаром настане Новий 2023 рік, а це означає, що вже зараз, напередодні цього світлого свята, варто почати замислюватися про новорічні подарунки для своїх близьких.

Звичайно, найкращий подарунок для кожного українця – це перемога над ворогом і, завдяки донатам на ЗСУ, в міру своїх сил і можливостей, ми робимо свій внесок у те, щоб перемога стала ближчою.

Проте й у цей важкий для нас час ти, незважаючи ні на що, можеш порадувати своїх близьких приємними емоціями. Не лише розділивши з ними святковий стіл 31 грудня, а й поклавши під ялинку новорічний подарунок, обраний із любов'ю та турботою. І не важливо, дорогий це буде презент чи бюджетний – твоя близька людина точно оцінить увагу.

Ми ж, як команда Техно Їжака, з думкою допомогти тобі у виборі подарунка на новий 2023 рік, підготували ТОП-10 претендентів у номінації «Найкращий подарунок». Коротше, ближче до діла.

Отже, наш топчик з актуальними цінами і, головне для кого, у вигляді таблиці поки що, щоб ти міг прицінитися, та й для наочності так би мовити.



ТОП подарунків 2023
Подарунок Для кого Ціна *
Apple iPhone 14 Pro Max 256 Gb Deep Purple Для усіх 69 895 грн
Apple iPhone 13 128 Gb Midnight Для усіх 33 295 грн
Навушники Apple AirPods Pro 2 Для усіх 10 495 грн
Навушники Sony Noise Cancelling Headphones WH-1000XM5 Black Для меломана
Для геймера
13 695 грн
Мультистайлер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Long Limited Edition Vinca Blue/Rose Для коханої 34 495 грн
Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Digital Edition Для дітей
Для дорослих
33 295 грн
Ігрова консоль Valve Steam Deck 256 GB Для дітей
Для дорослих
34 095 грн
Зарядна станція EcoFlow RIVER mini (Wireless) (210 Вт-г) Для дорослих 23 995 грн
Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020 (MGN63) Для дорослих
Для дітей
41 395 грн
Apple Watch 8 41mm Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band Для хлопців
Для дівчат
19 895 грн

А тепер про все докладніше. Чим же гарний той чи інший подарунок, розбиратимемося далі. Поїхали!


Apple iPhone 14 Pro Max 256 Gb Deep Purple

Смартфон від компанії Apple – більш ніж універсальний подарунок під ялинку, погодься. Адже він підійде як твоїй другій половинці, так і твоїм батькам або навіть у міру акуратному підлітку. Бажанішого подарунка, на мою думку, просто не знайти.

А тут ще й флагман, вінець творіння компанії, так би мовити. Та ще й у кольорі Deep Purple, насичений фіолетовий – колір дива, яке ти можеш подарувати своєму близькому напередодні Нового року.

Всі атрибути флагманської моделі при ньому: керамічний екран, міцніший, ніж будь-яке інше скло смартфона, водонепроникний корпус з хірургічної нержавіючої сталі, шикарний дисплей Super Retina XDR і основна камера на 48 Мп, що забезпечує 4-кратне збільшення дозволу у форматі ProRaw деталізації під час кожного кадрування.

-13%
MQAM3/MQ9J3J
67 499 ₴
58 599 ₴
1 465 $

А ще частота оновлення 120 Гц у й так найшвидшого смартфона у світі. Так, флагмани покликані вражати! Звичайно, такий гаджет буде ідеальним подарунком для коханої людини, але не обов'язково, бо від iPhone 14 Pro Max ніхто не відмовиться.


Apple iPhone 13 128 Gb Midnight

Ще один не менш топовий новорічний подарунок і не менш універсальний. Ти можеш подарувати його будь-кому з твоїх близьких, і реакція у відповідь буде однозначною – захоплення! Минулорічний айфон – не означає застарілий, адже в цьому смартфоні застосовані лише передові технології.

  • Надшвидкий чіп A15 Bionic, швидкість роботи якого на 50% вища за більшість смартфонів, а обробка графіки на 30 % швидше за багато смартфонів.

  • Надширококутна камера бачить велику кількість деталей у темних ділянках знімка.

  • Ширококутна камера вловлює на 47% більше світла для якісніших фотографій та відео.

  • Оптична стабілізація зі зсувом матриці забезпечить чіткі кадри навіть у нестійкому положенні.

До того ж, цей смартфон пило і водонепроникний та відповідає класу захисту IP 68. Для мобільного пристрою, який постійно при собі, це важливий плюс.

Який би ти iPhone не вибрав в якості новорічного подарунка, для твого близького це однозначно буде приємний сюрприз, а для тебе – безцінні емоції та слова подяки. Але не одними айфонами, як кажуть.


Навушники Apple AirPods Pro 2

Супер компактні та легкі бездротові навушники від Apple – безпрограшний варіант для подарунка твоєму близькому, особливо, якщо він вже є щасливим власником айфону. Ці навушники не тільки доповнюють наявну екосистему Apple якісним звуком, але й мають інші корисні функції.

В основі AirPods Pro 2 лежить потужний чіп H2, що працює спільно з розробленими драйвером і підсилювачем, для відтворення чистих і чітких високих звуків і глибоких насичених басів з приголомшливою яскравістю. Крім якісного звуку вбудований чіп легко справляється з шумоподавленням і відповідає за більш тривалу автономну роботу гаджета.

Ну і, звичайно ж, сенсорне управління. Твій близький зможе керувати процесом відтворення без зайвих зусиль. Подарунок на 5 балів однозначно!


Навушники Sony Noise Cancelling Headphones WH-1000XM5 Black

Другі та останні в цьому топі "вуха" від не менш легендарного виробника – японської компанії Sony. Для меломана, мабуть, саме вони будуть найкращим подарунком. Адже в цих бездротових повнорозмірних навушниках функцію шумоподавлення доведено до досконалості!

Спеціальна ціна-8%
MNP53/MNU73/MNPC3/MNU83
13 374 ₴
12 299 ₴
307 $
Спеціальна ціна-6%
MQD83
9 999 ₴
9 399 ₴
235 $

Спеціально розроблений Sony інтегрований процесор V1 розкриває весь потенціал шумоподавлюючого HD-процесора QN1. Ця унікальна комбінація технологій керує вісьмома мікрофонами, забезпечуючи безпрецедентну якість шумоподавлення.

Але не тільки для прослуховування улюбленої музики чи подкастів варто розглянути ці “вуха” як новорічний подарунок. В них ще дуже зручно розмовляти. Завдяки технології Precise Voice Pickup та вдосконаленій технології обробки аудіосигналу співрозмовник чітко почує голос навіть у шумній ситуації.

Річ, без сумніву, варта, враховуючи компактний складний корпус, що міститься у спеціальному футлярі та величезний 30 годинний час автономної роботи. Уух!


Мультистайлер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Long Limited Edition Vinca Blue/Rose

А ось і беззастережно ідеальний подарунок для твоєї коханої. Dyson – це мрія, Dyson хочуть усі дівчата та жінки без винятку. У твоєму праві подарувати їй мрію!

Цей мультистайлер оснащений сучасними технологіями для краси волосся. Але про все по порядку. Отже

  1. Інтелектуальний контроль нагріву вимірює температуру повітряного потоку більше 40 разів на секунду, керуючи нагрівальним елементом підтримки температури не вище 150 градусів.

  2. Покращений повітряний потік притягує та накручує волосся в обох напрямках, створюючи об'ємні локони.

  3. Потужний повітряний потік швидко підсушує волосся перед укладанням.

  4. Два струмені повітря розгладжують і вдосконалюють зачіску на кінчиках.

  5. Три точні швидкості повітряного потоку.

А також, у цього Dyson багата комплектація. Це різні щітки та насадки, які можна зручно розташувати у дорожньому чохлі або чохлі для зберігання.

Звичайно, багато дівчат будуть раді мультистайлеру, але і від iPhone 14 Pro Max 256 Gb Deep Purple, природно, не відмовляться. Принаймні, ті, у яких я питав, готуючи цей матеріал.


Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Digital Edition

Ігрова приставка – дитячий подарунок лише частково. Іноді відчути азарт гри хочеться і дорослим. Хороший варіант, щоб на деякий час відволіктися від повсякденних справ. Нове покоління PlayStation 5 за продуктивністю та потужністю обганяє багато стаціонарних ПК, а інноваційний геймпад Dual Sense додасть неповторних тактильних відчуттів у процесі гри.

Загалом, подарунок у всіх сенсах передовий і порадує як дитину, так і дорослого, який розуміється на гарній іграшці.


Ігрова консоль Valve Steam Deck 256 GB

Ця ігрова консоль просто створена для тривалих ігрових сеансів. Всі елементи керування повнорозмірні та розташовані на зручній відстані. Тильна сторона гаджета розроблена для комфортної гри руками будь-якого розміру.

Тому таку консоль можна сміливо розглядати як новорічний подарунок для дитини. Захоплений улюбленою грою, вона, як мінімум, буде тихо поводитися. Для дорослого консоль теж чудово підійде. Я б із задоволенням грав би на такий.


Зарядна станція EcoFlow RIVER mini (Wireless) (210 Вт-г)

У наших реаліях це справді потрібний та актуальний подарунок. Ця зарядна станція відрізняється винятковою портативністю, її можна переносити будь-куди або тримати навіть в автомобілі.

Розпродаж-4%
814585021332
20 384 ₴
19 599 ₴
490 $

Гаджет може живити до 7 пристроїв одночасно, має сучасну бездротову зарядку для телефону, один вихід для розетки, чотири USB виходи та автомобільну зарядку. За допомогою спеціальної технології X-Boost станція може віддавати струм потужністю 600 Вт. А важить такий апарат менше 3-х кілограмів. Подарунок універсальний на 100%, як на мене, і я думаю, ти зі мною погодишся.


Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020 (MGN63)

Витвір ноутбучного мистецтва від Apple. Цей MacBook стане чудовим подарунком для хлопця чи дівчини. На ньому можна як працювати чи навчатися, так і займатися творчими проектами.

Завдяки чіпу Apple M1 забезпечується неймовірна продуктивність у поєднанні з вражаючою енергоефективністю. А завдяки процесору обробки сигналу зображення – чудова картинка під час відеоконференцій та відеодзвінків по FaceTime.

І це не кажучи про супер просунуту клавіатуру і ще купу всіляких фішок. Тут без зайвих слів. Справді царський подарунок!


Apple Watch 8 41mm Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band

Свіжий смарт-годинник з останньої презентації від Apple завершує ТОП-10 подарунків на Новий 2023 рік від Техно Їжака. За дизайном цей годинник підійде як хлопцям, так і дівчатам. Та стане чудовим доповненням до вже наявного iPhone чи iPad з яблучної екосистеми.

Стильний спортивний ремінець та алюмінієвий корпус у кольорі Starlight, алюмосилікатне скло Ion-X та ступінь захисту IP67 – це лише зовнішні прояви новинки від Apple.

Моніторинг серцевого ритму, додаток ЕКГ, визначення рівня кисню в крові, датчик температури тіла, висотомір та крокомір – це якщо заглибитись. Одним словом – гаджет від Apple. Якісний, надійний і як завжди інноваційний. Чудовий подарунок!

ТОП подарунків від Техно Їжака на Новий рік, зрозуміло, не істина в останній інстанції. Але, можливо, наші варіанти підкажуть тобі, якими мають бути подарунки для твоїх близьких. І, можливо, ти підбереш щось цікаве, скориставшись акцією, яку ми підготували.

Тим паче, що цього року, 10 гривень з кожного чеку ми перераховуємо на закупівлю DJI Mavic 3, які поїдуть на передову на допомогу нашим захисникам. Бо вони як ніхто заслуговують на подарунки!


З наступаючим новим роком!


* Ціни в статті вказані на момент її написання і можуть відрізнятися з часом.




Читати наш блог у Telegram
Більше подарунків:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар