Новий випрямляч Dyson Airstrate

Нарешті Дайсон випустив нову модель випрямляча. Дуже довго Airstrate продавався лише в Америці. На початку лютого він приїхав в країни Європи. Випрямляч має на меті зробити пасма гладкими та прямими без шкоди для волосся. Крім того, він тепер поєднує дві функції. Про це детально поговоримо далі.


Dyson Airstrate: дата виходу і ціна

В США продажі стартували ще в тому році. В Європі старт продажів відбувся 5 лютого 2024 року. Вартість – від 499 доларів.


Що таке Dyson Airstrait?

Нова модель Airstrait – це плойка, яка поєднує в собі дві функції: випрямлення та сушку волосся. Як це працює? Через дві насадки пристрою проходить повітряний потік під дуже специфічним кутом в 45 градусів.

Девайс має 3 режими:

  • вологий;
  • сухий;
  • холодний.

Перший використовується на вологому волоссі, як можна здогадатись з назви. В такому випадку встановлюється низька температура (від 80°C до 140°C). Другий режим використовується для випрямлення при температурі 120°C -140°C. А режим охолодження – це холодний потік повітря, який допомагає зафіксувати укладку і додати їй блиску.

Коли ти будеш використовувати свій Дайсон на вологому волоссі, ти не почуєш звичного шипіння. Крім того, є спеціальний режим для сушки волосся біля коренів. Проблема багатьох випрямлячів в тому, що вони не дістають до цієї зони. Друга проблема – в припіканні шкіри голови. Користувачі Дайсона можуть бути спокійні, бо в них не виникне таких питань.


Характеристики Dyson Airstrate

Ефект від використання Дайсона повʼязаний з потужним двигуном, який рухає 12 лопатів до 106 000 обертів за хвилину. Внаслідок цього випускається потужний потік повітря. Саме такий механізм дає можливість просушити навіть густе волосся.

Зробимо тезисний огляд на Dyson Airstrait:

  • Мінімізує теплову шкоду. Тому не потрібно боятись «спалити» волосся. Навпаки, завдяки потоку повітря розгладжуються лусочки, внаслідок чого волосся виглядає гладеньким та блискучим.
  • Працює на всіх типах волосся. Навіть для пухнастого та дитячого волосся, або сильно закрученим волоссям.
  • Скорочує час на укладку. Але доведеться трошки повчитись це робити. У деяких блогерів на тест-драйві на зачіску пішло до 10 хвилин.
  • Безпечний. Якщо ти забудеш витягти плойку з розетки – нічого не відбудеться. Бо через декілька секунд бездіяльності – Дайсон вмикає автоматичну паузу.
  • Не завиває волосся. Просто цей девайс не підходить для цієї цілі – якщо ти хочеш завивати волосся, обирай стайлер.

На LCD-екрані можна обрати режим випрямлення і бажану температуру нагріву. Коли користувач перемикає з одного на інший режим, девайс автоматично підлаштовує температуру.


Рекомендації з використання

Не дивлячись на те, що Дайсон має режим для вологого волосся, його не можна використовувати на мокрому волоссі. Тобто перед початком сушки плойкой, потрібно просушити волосся рушником. Температура підбирається залежно від типа волосся: для тонкого – нижча, для густого – вища.

Тримати плойку потрібно так, щоб потік повітря був направлений вниз. Далі потрібно пропустити кожне пасмо через випрямлювач, поки кожна частина не висохне. При необхідності зміни параметри.

Випрямляч варто використовувати в сухому режимі, якщо потрібно освіжити зачіску. Ще один спосіб використовувати плойку – розгладжувати лусочки на волоссі. Для цього краще підійде холодна температура.


FAQ

Чи можна використовувати Dyson Airstrait на сухому волоссі

Так, ти можеш використовувати Дайсон як на вологому, так і на сухому волоссі. Для цього потрібно обрати режим на екрані. Деякі інфлюенсери під час тестування моделі виявили, що випрямлення на сухе волосся виглядає краще, аніж при використанні аналогів. Також користувачі відмітили, що час на укладку скоротився майже вдвічі.


Чи можна завивати волосся за допомогою Dyson Airstrait?

Ні, ця модель не підходить для цієї цілі. Якщо ти хочеш робити голлівудські локони, або інші види завивки, тоді рекомендуємо придивитись до Dyson Airwrap. Це модель стайлера.


Скільки коштує Dyson Airstrait?

Пристрій коштує від 499$.


Чи правда, що Дайсон Airstrait менше шкодить волоссю?

Так, девайс не заподіює шкоду, як традиційні плойки. Це завдяки тому, що бренд використовує спеціальну технологію, щоб направити потік повітря. В стандартних плойках волосся затискається між розпаленими пластинами. Airstrait ефективно укладає волосся при найнижчій температурі.


Чи можна використовувати Airstrait на тонкому прямому волоссі?

Якщо у тебе від природи рівне волосся, навряд чи тобі знадобиться випрямляч. Але ми можемо рекомендувати його застосовувати на пористому волоссі. Під час використання випрямляча лусочки розгладжуються і волосся виглядає блискучим і гладеньким.

Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар