Пошта любові до ЗСУ: збираємо разом на FPV дрони

Зміст

Цього року ми, вже традиційно, запускаємо акцію «Пошта любові до ЗСУ». Проєкт триватиме до 30 квітня включно.

Але цього разу збирати кошти ми будемо на FPV-дрони. 100% від продажу поштівок підуть на дрони для ЗСУ.


Як прийняти участь?

Вибери та замов поштівку на сайті або в одному з роздрібних магазинів «Техно Їжак». На ній ти можеш написати теплі слова підтримки для наших захисників та захисниць, та залишити її в скринці «Пошти любові до ЗСУ». Підписані поштівки ми надішлемо на передову, щоб підтримати дух наших воїнів.



Стікерпак

Окрім поштівок, ми подаруємо тобі стікер-пак з фрагментами робіт ілюстраторів, з якими ми запустили цей проєкт. Клей їх на телефон чи ноутбук, даруй друзям та розповідай про нашу ініціативу. Чим більше ми продамо поштівок – тим більше FPV дронів поїдуть на допомогу воїнам. Після завершення акції 11 березня, на всі зібрані кошти ми закупимо FPV-дрони, які одразу відправляться на фронт.


Ілюстратори

А тепер давай познайомимось ближче з нашими миткинями, які створили крутезні ілюстрації для Пошти любові до ЗСУ

Анна Сарвіра

Українська художниця, ілюстраторка дитячих книжок та дизайнерка. Роботи Анни виставлялись в усьому світі, в тому числі в Національному музеї мистецтва в Каталонії. Вона співпрацювала з музеєм сучасного мистецтва в Нью-Йорку. Її роботи були презентовані в багатьох відомих виданнях.

Анна підготувала 2 унікальних роботи. В цих ілюстраціях передається любов та тепло. Це ідеальний варіант поштівки, якщо ти хочеш передати через лист обійми.


Христина Вершина

Христина – ще одна сучасна українська миткиня поділилась своєю аутентичною роботою для створення поштівки.


Ілюстрації вражають своєю нестандартністю та сміливістю вираження. Творчість Христини характеризується динамікою за рахунок нестандартного використання форми, лінії та деталей.


Марія Ектова

Створює атмосферні та повітряні ілюстрації, які ненавʼязливо передають символи патріотизму, національну ідентичність та велич країни.


Ілюстрації «Brave Ukraine» передають відчуття свободи. Всі деталі в гармонії одна з одною. Поштівки передадуть відчуття гордості за свою Батьківщину, захисників та захисниць тим, хто її отримає.


Шипілова Олександра

Олександра – талановита мисткиня родом з міста Маріуполя. Для поштівки ілюстраторка створила роботу «Захисник», яка вражає своєю глибиною та виразністю.

Кожний елемент розповідає нам історію життя. І все це тримається на руках захисника, який боронить нашу землю.


Женя Олійник

Ілюстраторка з Києва, яка також займається карикатурами. Окрім того, Женя магістр культурології та журналістка в минулому. Такий глибокий досвід допомагає миткині працювати зі складними соціальними та культурними проблемами.


Картина «Пелікан» – це поєднання глибокого символізму та атмосфери. Неймовірна взаємодія небесного світла та птаха. Відтінені та виразні кольори створюють відчуття перехідного періода та тримають в напруженні.

Приєднуйся до акції та підтримай наших воїнів!


Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Поштівки
Коментарі
Додати коментар