Обережно! Spotify викликає перегрів батареї iPhone на iOS 15

Користувачі знайшли в iOS 15 новий катастрофічний баг. Як виявилося, додаток стрімінгового музичного сервісу Spotify на iPhone зі встановленою новою версією операційної системи працює абсолютно нестабільно. Що не так – зараз розповімо.

Spotify на iOS 15 вбиває акумулятор iPhone

Власники яблучних смартфонів засипали службу підтримки Spotify скаргами про те, що сервіс критично перегріває акумулятор iPhone і розряджає пристрій за лічені хвилини. Багато користувачів писали, що за годину прослуховування музики їх батарея розряджається на 30%.



864х452_01.jpg

Розробники додатка в свою чергу пообіцяли виправити цю помилку. Але вони до сих пір не можуть знайти причину бага. Цікаво, що цю проблему знайшли не тільки в останній версії iOS 15, але і в iOS 14.8.

Перезавантаження і перевстановлення програми не дає ніякого результату. Тому служба підтримки рекомендує всім передплатникам музичної платформи відключити функцію фонового оновлення даних про програму в налаштуваннях яблучного смартфона. Але це не завжди вирішує проблему.

Як відключити фонове оновлення Spotify:

  • Перейди в "Налаштування";
  • Вибери пункт "Основні";
  • Тапні на розділ "Оновлення контенту";
  • У новому вікні вибери "Оновлення контенту" і постав позначку поруч з "Викл."


864х452_02.jpg

Хто винен в цій проблемі залишається загадкою. Ходять чутки, що яблучна компанія навмисно "насолила" своєму головному музичному конкуренту. Програма Spotify набирає величезну популярність серед тих, хто любить слухати подкасти. Передбачається, що вона обжене Apple Podcasts вже до кінця цього року.

Однак експерти впевнені, що це провина самої Spotify. Якось не віриться, що в гігантській компанії ні у кого не знайшлося iPhone зі встановленою прошивкою iOS 15, щоб перевірити роботу фірмового додатка. У будь-якому випадку ми б радили тобі не користуватися додатком, поки цей баг не виправлять в майбутньому оновленні програми.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар