Краш-тест iPhone 13 Pro та Pro Max

Відомий блогер під ніком EverythingApplePro вирішив перевірити новенькі iPhone 13 Pro та Pro Max на міцність. Він кидав смартфони від Apple на бетонну підлогу з різної висоти. Як виявилося, розробники зробили їх досить міцними.

Наскільки міцні iPhone 13 Pro та Pro Max

Для початку ютубер вирішив кинути їх на тверду поверхню з висоти свого пояса. Це саме та відстань, з якої зазвичай і кидають свої гаджети користувачі. Парочка від Apple без проблем пережила цей етап краш-тесту.

MLLK3
62 999 ₴
64 399 ₴
1 610 $
MLVP3
46 872 ₴
49 199 ₴
1 230 $

Вони падали переважно на металевий ободок навколо скляного корпусу. Він не прогнувся, і навіть зберіг свій товарний вигляд. Кілька разів смартфони приземлилися на блок камер. Скельця в об'єктивах теж не піддалися. Дивно!

Блогер вирішив ускладнити завдання, кинувши гаджети з висоти в 1,8 метра. Після чергового з них у iPhone 13 Pro тріснув захисний екран. "Велетень" залишився неушкодженим.

Тоді ютубер виліз на драбину і впустив смартфони з-під стелі кімнати – 3,2 метра. Такого серйозного падіння на бетон не витримав навіть iPhone 13 Pro Max.



864х452_02.jpg

Скло на задній панелі покрилося тріщинами, крім цього, зігнулася рамка корпусу. Але ним як і раніше можна було користуватися. Важкі удари ніяк не вплинули на працездатність "велетня".

Підіб'ємо підсумок. Новинки цієї осені не стали міцнішими своїх попередників. У них використовується той же рівень захисту Ceramic Shield, корпус виготовлений з аналогічних матеріалів. Найміцнішим пристроєм явно виявився iPhone 13 Pro Max. Зламати "велетня" – дуже непросте завдання. Але перевіряти це ми не радимо :)


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар