iPhone 13. Чому ти його точно захочеш

Всі найавторитетніші інсайдери зі світу технологій вказують на те, що iPhone 13 (швидше за все 12s) вийде точно в строк – на початку вересня. У Apple немає ніяких причин відкласти реліз свого найпопулярнішого продукту. Незважаючи на всесвітню нестачу мікрочіпів, Купертіно якимось дивом домовилася зі своїми постачальниками і готова провести черговий івент.

Навколо майбутнього iPhone в цьому році ходить неймовірно багато чуток, набагато більше звичайного. Все це вказує на те, що у вересні ми побачимо чергову легендарну модель. Судячи з витоків, він дійсно буде чарівним.

Перша причина закохатися – ефектний дизайн

Ми чекаємо, що яблучний смартфон отримає нітрохи не меншу популярність, ніж той самий iPhone 4s. Ця модель закохала в себе величезну кількість користувачів і принесла велику популярність і без того відомій корпорації Apple.



ezh|864х452 копия.jpg

І в цей раз розробники Кремнієвої долини пішли перевіреним шляхом. Вони буквально відтворили легендарний дизайн улюбленої багатьма "четвірки" в iPhone 12 і довершать його в "12s". Чудові гострі грані і форма прямокутника зі згладженими кутами – так буде виглядати майбутній яблучний гаджет.

Пристрій стане трохи більше в ширину, висоту і товщину. Але зовсім не критично. Зате смартфон буде краще відчуватися в руках. "Чубчик" трохи зменшиться, щоб не псувати зовнішній вигляд. На всій лицьовій частині Apple розташує деталі таким чином, щоб вони виглядали максимально гармонійно.

Друга причина закохатися – найкраща камера на ринку

Складно посперечатися з тим фактом, що яблучники оснащують свої гаджети кращими камерами. Саме за це iPhone так люблять всі дівчата і професійні блогери. Інженери з Купертіно традиційно поліпшать модулі камери в новому смартфоні.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Інсайдери говорять, що найбільше прокачається відеозйомка. Розробники додадуть в усі чотири моделі "рухомі" матриці. Вони поліпшать стабілізацію зйомки, картинка більше не буде "тремтіти" і розпливатися, навіть якщо ти знімаєш на ходу з рук.

Раніше ця фішка була доступна тільки в самому топовом iPhone 12 Pro Max. Але вже в майбутній моделі її отримають абсолютно всі власники. Що зміниться в фото поки достовірно невідомо. Найімовірніше, купертинівці додадуть лінзи з меншою діафрагмою. Вони будуть пропускати більше зовнішнього світу і робити більш якісні і яскраві фото.

Космічна начинка – третя причина

Майбутні iPhone також отримають неймовірні характеристики. Найбільше чекаємо новий LTPO-дисплей на 120 Гц. Судячи з витоків, екрани будуть показувати в два рази більше кадрів в секунду. Це напевно сподобається мобільним геймерам і тим, хто часто дивиться на своєму телефоні екшн-відео.



1234ezh|864х452 копия.jpg

На нових дисплеях з'явиться нова технологія підсвічування пікселів. Завдяки їй чорний колір не буде підсвічуватися від слова зовсім. Це дасть відразу дві переваги. По-перше, помітно збільшиться час роботи гаджета. По-друге, чорний колір буде максимально чорним і глибоким.

LTPO-екрани дозволять розробникам додати фішку Always-on Display. На вимкненому екрані з'явиться важлива інформація – час, дата, заряд акумулятора та деякі оповіщення. При цьому, функція практично не буде споживати енергію від акумулятора.

Ну і доповнить всю цю картину процесор Apple A15. У ньому задіють вдосконалену 5-нм технологію N5P. Простіше кажучи, він знову виграє всіх конкурентів по продуктивності.

Напевно, не можна було створити пристрій краще, ніж iPhone 13. Якщо пророцтва експертів дійсно втіляться в реальність, то майбутній смартфон від Apple зможе стати ще більш популярним, ніж легендарна "четвірка".



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар