eSim за кордоном. Дешевий інтернет з Airalo

Навіть за кордоном хочеться залишатися на зв'язку з рідними і друзями, не кажучи вже про те, що в чужому місті просто необхідний хоч якийсь інтернет для використання онлайн-карт і перекладача. Незважаючи на те, що точка доступу Wi-Fi є мало не в кожному сучасному кафе, або навіть в популярних серед туристів локаціях, цього катастрофічно недостатньо.

Але якщо ти власник однієї з останніх моделей iPhone, або іншого смартфона з eSIM, то можеш легко вирішити цю проблему, купивши спеціальну "сімку" для мандрівників від Airalo.

Airalo – найвигідніша SIM-карта для туристів

Уявімо, що ти зібрався відвідати іншу країну, або навіть відправиться в тур по кільком країнам. Раніше для того, щоб залишатися на зв'язку в тебе було всього два варіанти. Перший – скористатися послугою роумінгу від свого оператора зв'язку. Другий – придбати собі "сімку" тієї країни, яку хочеш відвідати.



3ezh|864х452 копия.jpg

Обидва варіанти складно назвати вигідними в плані ціни. Роумінг обійдеться в дуже круглу суму. Сім-карти і тарифи операторів більшості європейських країн, а також США, теж коштують набагато дорожче, ніж в рідній Україні. Варто визнати, що в порівнянні з багатьма державами, в нашій країні стільниковий зв'язок дуже навіть доступний.

У більшості випадків тільки за карту закордонного оператора доведеться викласти близько десяти євро, а за хороший пакет з декількома гігабайтами мобільного інтернету ще в два рази більше.

Тобі також доведеться дістати з смартфона свою рідну SIM. Багато хто не готов це зробити, адже можуть залишитися без зв'язку з будинком. Цілком ймовірно, комусь потрібно буде екстрено зв'язатися з тобою в будь-яку хвилину.


І тоді на допомогу приходить інтегрована "сімка" від сінгапурської компанії Airalo. Вона вирішує одразу кілька проблем кожного мандрівника. Перш за все, вона надає доступ до самого доступного пакету мобільного інтернету майже по всьому світу.

Її також не потрібно купувати в магазині, сама карта безкоштовна, достатньо всього лише активувати її в пару кліків через веб-сайт. Ну і на додачу, не доведеться діставати фізичну "сімку".

Що таке SIM-карта від Airalo

Це вбудована картка мобільного зв'язку, яка створена спеціально для туристів. Її можна придбати через веб-сайт компанії і активувати на своєму iPhone через QR-код. Ця процедура займає всього кілька хвилин – і ти вже можеш почати нею користуватися.



11ezh|864х452 копия.jpg

Цікаво, що така "сімка" не прив'язана ні до якого телефонного номера. Вона не дозволяє робити дзвінки на інші номери, але ти зможеш користуватися мобільним інтернетом. Втім, в незнайомій країні дзвонити зазвичай нікому. А ось набрати або написати через месенджер або соцмережі часто просто необхідно.

Яка вартість послуг

Airalo пропонує найдемократичніші розцінки на зв'язок за кордоном. Наприклад, цього літа я літав до своїх друзів в Німеччину. Для цієї країни, як і для будь-якої держави ЄС, компанія пропонує три пакети послуг. 1 ГБ інтернету на один тиждень коштує 5 доларів, 3 ГБ на 30 днів обійдуться в 10 баксів, 5 ГБ на місяць – 15, 10 ГБ на місяць – 22.50 зелених банкнот США.

Цікаво, скільки мені б коштував місячний пакет популярного місцевого оператора? T-Mobile попросив 40 євро в місяць за 6 ГБ мобільної мережі, на додачу до цього, ще стільки ж мені потрібно було б заплатити за підключення.

-14%
MGJA3/MGHC3
27 499 ₴
23 599 ₴
590 $

Справедливості заради зазначу, що в послугу також входить безліміт на онлайн-ігри і музику. Оператор також відкривав доступ до стрімінговому сервісу Disney+ (аналог Netflix). Але мені, як мандрівникові, абсолютно не потрібні ці фішки. Я хочу отримати максимально вигідний додаток з непоганим набором можливостей.

Але ти можеш взяти собі пакет від Airalo в будь-яку іншу країну. Перед поїздкою рекомендуємо самостійно перевірити вартість на сайті. До речі, він переведений на російську мову, так що проблем не виникне.

Цієї осені я збираюся відправитися в автобусний тур по Європі. Для таких туристів теж є дуже смачна пропозиція під назвою "Регіональні eSIM". Вони дозволяють залишатися в мережі у всій Європі, Азії, Африці, на Карибських островах або навіть у всьому світі.



2ezh|864х452 копия.jpg

Але я вирушаю в Євротур всього на тиждень і візьму собі пакет, який коштує п'ять баксів за 1 ГБ (скромно, але зручно). Є також пропозиції на 30 днів, 90 днів або навіть на 180 днів. У порівнянні з послугами інших компаній, цінник зовсім не кусається.

Як купити карту і почати користуватися

Раніше я вже сказав, що це можна зробити в пару кліків не встаючи з крісла. Перейди на сайт компанії, вибери потрібну країну і пакет, а потім оплати банківською картою або через PayPal. Незабаром тобі відправлять QR-код, його потрібно відсканувати за допомогою смартфона.

На iPhone це робиться ось так: Налаштування – Стільниковий зв'язок – Додати стільниковий тариф. Потім відскануйте код. Далі вибери назву для "сімки" і заповни всі інші осередки. Не забудь також змінити сім-карту на eSIM від Airalo і активуй в Налаштуваннях "Роумінг даних".

MHDM3
23 499 ₴
26 799 ₴
670 $

Ця картка є одноразовою, на ній немає мобільного номера. Так що, по закінченню того терміну дії, який ти вибрав, вона перестає працювати. Можеш без всяких проблем видалити її з пам'яті пристрою.

Загалом, більш зручної і доступної пропозиції для подорожей, ніж eSIM від Airalo складно уявити. Дуже рекомендую!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар