«Техно Їжак» разом з WhiteBIT запускають криптовалютизацію

Друзі, раді повідомити про початок великого партнерського проекту з найбільшою криптовалютною біржею Європи WhiteBIT. На практиці це означає, що відтепер у магазинах та інтернет-маркеті «Техно Їжак» за допомогою спеціальних карток WhiteEX можна купити криптовалюту. А ще у торгівельних точках мережі можна буде здійснювати оплату за допомогою крипти. Тепер докладніше про ці послуги.

З чого почати?

Отже, щоб зареєструватись на найбільшій у Європі біржі криптовалюти WhiteBIT та поповнити свій рахунок, треба виконати просту комбінацію дій. Необхідно купити картку WhiteEX, завантажити застосунок, авторизуватись (наприклад, це можна швидко зробити за допомогою сервісу Дія) та ввести пароль. Після цього у користувача з’являється рахунок, який можна поповнювати. Якщо зовсім просто, то картковий сервіс WhiteEX допомагає здійснити конвертацію коштів у криптовалюту. Картки різного номіналу (як у гривнях, так і у USDT) можна придбати в інтернет-магазині та наших шоурумах. Ну і крім того, WhiteEX отримують у якості бонуса наші клієнти. Картки надаються за придбання техніки Apple, а також покупцям, чиї чеки склали більше 10 000 грн.

Щодо оплати криптовалютою, то цю опцію можна буде здійснити у наших торгівельних точках за допомогою POS-терміналів Whitepay. Зараз для оплати приймаються понад 130 видів криптовалют. Власники сервісу запевняють, що поступово перелік буде розширюватися. Зауважимо, що сервіс криптовалютного процесингу Whitepay також одна із частин біржі WhiteBIT.

Для оплати інетрнет-замовлення, залиш коментар "хочу оплатити криптою". Або повідом оператора інтернет-магазину по телефону.



Ti-WhiteBIT_864x452.jpg

Довідка: WhiteBIT – найбільша криптовалютна біржа Європи. Відповідає всім вимогам KYC та AML. Входить у ТОП-2 бірж світу з безпеки на підставі незалежного аудиту Hacken та має рейтинг ААА. Команда WhiteBIT об’єднує 500+ учасників.

WhiteEX – новий альтернативний спосіб отримати криптовалюту на власному рахунку на біржі WhiteBIT. Це картка з криптовалютою будь-якого номіналу, яка активується протягом 5 хвилин. Має три ступені захисту та дуже проста у використанні.

Whitepay – SaaS компанія, яка надає криптовалютні рішення для бізнесу та благодійних організацій. Криптовалютний еквайринг, POS термінали, платіжні сторінки – усе доступно та налаштовується під клієнта.

Як придбати картки WhiteEX?

Це просто. Замовляй на сайті або завітай до будь-якого з наших шоурумів «Техно Їжак» та запитай WhiteEX у техно-продавця:

Київ
  • Шоурум «Техно Їжак» 2.0, вул. Велика Васильківська, 12, (063) 669 71 01, 10:00-20:00

  • Шоурум «Техно Їжак», вул. Велика Васильківська, 130, (063) 440 20 44, 10:00-20:00

Харків
  • Шоурум «Техно Їжак», вул. Римарська, 6, (063) 508 69 51, 10:00-17:00

Одеса
  • Шоурум «Техно Їжак» 2.0», вул. Грецька, 32, (063) 214 48 99, 10:00-20:00



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар