Telegram. Топ 5 нових крутих можливостей

Днями вийшло оновлення додатка Telegram для iPhone, iPad та Android-пристроїв. Прошивка під номером 7.5 отримала кілька крутих фішок, про які нам точно слід поговорити. Далі ми зібрали всі нововведення в одну добірку.

Telegram 7.5. Нововведення

Автовидалення чату. У новій версії популярного месенджера тепер можна налаштувати автоматичне видалення повідомлень для всіх учасників одного чату через 24 години або 7 днів після відправлення. Цю опцію можна підключити тільки в особистому чаті, або ж в групі або каналі, де ти є адміністратором.



ezh|864х452-1.jpg

Віджети чатів. Особисто нам найбільше сподобалися нові віджети для домашнього екрану iPhone. Завдяки ним стало ще зручніше стежити за найважливішими чатами не заходячи в додаток.

Запрошення посилання. Для адміністраторів груп і каналів розробники додали нову фішку пов'язану із запрошувальними посиланнями. Тепер користувач може налаштувати скільки часу буде активне запрошення або скільки людей по ньому може перейти.

При цьому, творці груп і каналів зможуть побачити хто саме перейшов за посиланням, навіть якщо його створили не вони, а інші адміністратори. Плюс до всього, тепер до кожного посилання можна створити унікальний QR-код.



ezh|864х452-2.jpg

Безліміт учасників в групі. У новій версії месенджера розробники прибрали обмеження на 200 000 учасників в групі. Сумніваємося, що багато хто зможе зібрати стільки друзів в одному чаті, але в Telegram вирішили прибрати і це обмеження. Тепер групу з 200К учасниками можна перетворити в групу для трансляцій з безлімітним кількістю учасників.

Покращені перенесення з інших соцмереж. Останнім часом "синій літачок" активно підштовхує користувачів з інших соціальних мереж переходити до себе. Тому в апдейте додали ще й поліпшення імпорту повідомлень з інших месенджерів. Всі чати будуть сортуватися в залежності від хронології відправки.

Це були всі нововведення. І незважаючи на те, що фішок з'явилося всього п'ять, всі вони дуже корисні.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар