ТОП-10 подарунків від Святого Миколая 2022 року. За версією Техно Їжака

Зміст

День Святого Миколая, що традиційно відкриває низку зимових свят, настає щороку 19 грудня. І цей рік, незважаючи на війну, не має стати винятком. Адже наші близькі, особливо зараз, потребують підтримки та уваги поряд із добрими новинами від Генштабу ЗСУ. І не важливо, дитина ти чи дорослий, знайдений подарунок під подушкою змусить тебе посміхнутися і вкотре повірити у диво. Адже це магія Святого Миколая!

Цієї магії заслуговують і ті, завдяки кому у нас є можливість відзначати цей день – військовослужбовці обʼєднаних сил оборони України. Саме тому 10 гривень з кожного чеку цього року ми перерахуємо на закупівлю DJI Mavic, які поїдуть на пердову, щоб стати очима в небі для наших захисників. І чим більше буде чеків – тим більше дронів ми зможемо придбати та передати на пергу лінію.

А у цьому матеріалі розповім про ТОП-10 подарунків для твоїх близьких, які на мою думку точно зможуть їх порадувати. Поїхали!


Навушники Apple AirPods 2

Ці навушники – незамінний аксесуар для будь-якого власника iPhone і не тільки iPhone. Справді універсальний подарунок. Вони підійдуть як хлопцеві, так і дівчині. Завдяки мінімальній вазі та габаритам цього інноваційного гаджета від Apple його використання стане зручним та комфортним. А за допомогою кейсу з можливістю заряджання ці навушники зможуть пропрацювати до 24 годин без необхідності пошуку розетки.

-17%
MHDC3
21 499 ₴
17 899 ₴
447 $

Але головне їхнє завдання, з яким вони з легкістю справляються – це, звичайно ж, емоції, які вони дарують власнику від відтворення музики і чіткості звуку, що передається. Такому подарунку точно буде радий кожен.

За рахунок функції шумоподавлення та фільтрації зовнішніх шумів передача мови під час розмови буде максимально чіткою. А ще, ці навушники повністю вбудовуються в екосистему Apple, весь їхній набір функцій підтримується на всіх продуктах яблучної компанії.


Бездротові навушники Marshall Minor III

Ще одні бездротові навушники у моєму топі від легендарного виробника професійного студійного та сценічного обладнання Marshall. Вони гранично автономні та завдяки стильному та ємному кейсу пропрацюють цілих 25 годин без додаткової підзарядки.

У цих навушниках встановлені потужні 12-міліметрові драйвери, які забезпечують гучний та чіткий звук. А що ще потрібно твоєму близькому, особливо якщо він меломан? Варто сказати і про управління. Воно сенсорне та максимально інтуїтивне, а за допомогою будь-якого з цих навушників ти можеш керувати як музикою, так і дзвінками.

Apple iPhone 11

Твої близькі заслуговують на дорогі подарунки від Святого Миколая. І чому один із них не може стати новим айфоном, наприклад, на заміну старому? Професійні можливості зйомки, покращений акумулятор, що дозволяє працювати з енерговитратними програмами цілодобово, та міцний корпус.



Ti_St-Nicholas_925x476.jpg

Адже цей iPhone оснащений склом, загартованим методологією подвійного іонного обміну. А захист від проникнення рідини дозволить занурювати телефон на 2 метри під воду і залишати там до півгодини. Але я не радив би так робити :)

Порівняно з попередніми моделями в цьому iPhone втілені важливі оновлення:

  • Просторове аудіо імітує об'ємний звук та гарантує ефект присутності.
  • Підтримується формат Dolby Atmos – повне звукове занурення.
  • Можливе бездротове заряджання за допомогою пристрою, що підтримує Qi-стандарт живлення.
  • Швидка зарядка 18 Вт, достатньо лише 30 хвилин для заряду до 50%.
  • Є підтримка 4G LTE Advanced.

До одного смартфона можна підключити дві пари навушників AirPods або Beats. Окрема гордість цього айфона – дисплей Liquid Retina діагоналлю 6,1 дюйма, який займає всю передню панель гаджета і має понад точну передачу кольору.


Б/В iPhone 11

Але не обов'язково завжди гнатися за "нов’єм" хоча б тому, що в Техно Їжаку гранично вигідна пропозиція по вживаній техніці від Apple. І iPhone 11 у цьому випадку скоріше не виняток, а правило.

То чому варто розглянути саме цей варіант?

  1. Neverlock – користуйся смартфоном без обмежень по всьому світу.
  2. Економія до 40% аналогічного нового пристрою.
  3. Лише Ідеальний чи Відмінний стан апарату.
  4. Багатоетапна перевірка гаджета фахівцями Техно Їжака перед продажем.
  5. Базова гарантія на пристрій 1 місяць та можливість продовження гарантії до 2-х років.
  6. Можливість обміну чи повернення гаджета.
  7. Можливість розстрочки.

Як бачиш, купити б/в айфон в Техно Їжаку достатньо вигідно, особливо, якщо цей подарунок стане першим смартфоном від яблучної компанії твоєму близькому чи дитині.


Планшет Apple iPad 9

Для ігор та навчання, для роботи та розваг, для хобі та творчості – цей інноваційний планшет стане надійним помічником твоєму близькому. Чіп A13 Bionic покращує роботу складних додатків, цей айпад швидше реагуватиме в будь-якій ситуації: при відправці повідомлень, у пошуку контенту в мережі інтернет або при використанні декількох додатків.

Спеціальна ціна-13%
MWL72/MHCP3/MHDA3
12 876 ₴
11 199 ₴
280 $
-4%
814585021295
17 888 ₴
17 199 ₴
430 $

Потужна система Neural забезпечить роботу функцій, в основі яких лежить машинне навчання. А заряду батареї вистачить на цілий день, так щоб твій близький міг працювати і грати на цьому iPad стільки, скільки йому знадобиться.


Ігрова консоль Valve Steam Deck

Ця ігрова консоль підійде кожному і не важливо, якої статі твій близький, приділити час захоплюючим іграм захочеться і хлопцю, і дівчині і, звичайно ж, дитині. Steam Deck був розроблений для тривалих ігрових сесій та має повнорозмірне керування, яке завжди під рукою. А тильна сторона задумана так, щоб її було зручно тримати незалежно від розміру рук.

А також, наступним твоїм подарунком, на Новий рік, наприклад, може стати док-станція, яка з'єднає Steam Deck із зовнішніми екранами, дротовою мережею, периферійними пристроями USB та джерелами живлення.


Камера моментального друку FUJIFILM Instax

Твоя кохана гідно оцінить цей подарунок на Святого Миколая. Друкована фотографія має ту саму “ламповість”, якою не може похвалитися цифровий знімок. Її можна подарувати, підписати на згадку, вставити в рамку та повісити на стіну зрештою.

Ця камера за рахунок потужного спалаху та автоматичного розрахунку яскравості фону, здатна автоматично встановлювати витримку – ніяких спеціальних налаштувань! А також, в ній є всіма улюблений режим селфі і режим крупного плану на відстані 30-50 см від об'єкта.



Ti_St-Nicholas_925x476.jpg

Приємний блакитний колір і ремінець, що йде в комплекті – стильнішого аксесуару для прогулянки просто не знайти!


Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact

А ось і більш як актуальний подарунок для нашого часу. Заряджати гаджети потрібно всім, тому він ще й універсальний. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі всього 200 грам цей павербанк можна брати з собою куди завгодно, в поїздку або на тривалу прогулянку, не боячись залишитися з смартфоном, що несподівано сів.

Виготовлений із комбінації полікарбонату та АБС-пластику, що робить його міцним, та стійким до забруднення, цей пристрій зможе зарядити смартфон твого близького мінімум два рази. Річ, безсумнівно, корисна!


Електрична щітка Xiaomi SOOCAS C1 Kids Sonic Electric Toothbrush

Ця зубна щітка розроблена спеціально для дітей і є звуковою щіткою з вібруючою головкою. Вона має оптимальний рівень жорсткості за рахунок округлених щетинок і не дратує ясна дитини. Чистка зубів стане для твого чада захоплюючою грою, адже процес боротьби з бактеріями відображається на екрані смартфона як цікавого мультика.

Спеціальна програма-гра в міру очищення ротової порожнини просуває головного персонажа гри – кролика до фінішу. Щітка в автоматичному режимі інформує, якщо догляд за порожниною рота проводиться неправильно.


З цією зубною щіткою тобі не доведеться змушувати твою дитину чистити зуби, адже це цей рутинний процес стане для неї яскравою подією.


Графічний планшет Huion Inspiroy

Якщо твоя дитина любить малювати і планує у майбутньому звʼязати своє життя з творчою професією, цей гаджет, подарований на Святого Миколая, стане для неї бажаним подарунком. Планшет поєднує у собі новітні технології, які дадуть необмежену свободу у творчості маленькому художнику. А якщо ти робиш подарунок дитині, яка навчається в художньому ВУЗі – це буде просто незамінним подарунком.

Завдяки ергономічному дизайну та невеликій вазі його можна використовувати будь-де. Верхня поверхня планшета виконана з високоякісного зносостійкого волокнистого матеріалу. Відчуття від малювання будуть схожі на малювання на папері. Все за рахунок ретельно відполірованої, гладкої та натуральної поверхні.

Творчість – синонім розвитку! З цим графічним планшетом заняття малюванням вийдуть на новий рівень! І хто знає, можливо, з неї виросте великий художник.

Та який би ти не вибрав подарунок, твій близький оцінить це і потішиться чаклунством свята Святого Миколая. Адже приємні моменти цього року цінні як ніколи. А як відомо, дарувати подарунки приємніше, ніж отримувати. Тим більше, від щирого серця.




Читати наш блог у Telegram
Популярні подарунки:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар