Siri, зроби фото! Три способи керувати камерою iPhone без рук

Вести якісну, цікаву сторінку в соцмережах сьогодні – це не просто мода, це потреба сучасного світу. Не секрет, що роботодавці, наприклад, переглядають наш Instagram під час прийому на нову посаду і навіть після цього. З особистого облікового запису можна найкраще сформувати думку про малознайому людину.

Тому до всіх фотографій, постів і сторіс потрібно підходити дуже відповідально. У створенні постів ми, звичайно, допомогти не зможемо, а от збільшити оригінальність і якість фото – це легко. Сьогодні ми розглянемо три способи, які допоможуть тобі самостійно зробити НЕ банальний знімок для особистої сторінки.

Фото за допомогою Apple Watch

Якщо у тебе на зап'ясті є Apple Watch будь-якої моделі – ти легко зможеш зробити відмінну фоточку розмістивши iPhone на штативі, або встановивши біля камінчика подалі від себе. А далі все, що потрібно – це стати в кадр і спустити затвор камери через смарт-годинник. Головне, щоб гаджети знаходилися в радіусі дії Bluetooth (10-15 метрів).



ezh|864х452-1.jpg

Щоб це зробити, просто запусти додаток Пульт для Камери на Apple Watch. З ним ти можеш дистанційно керувати зйомкою. Наприклад, за допомогою Digital Crow налаштувати масштабування, а якщо тапнути по екрану – встановиш експозицію.

Трохи нижче, під зображенням, знайдеш дві віртуальні кнопки. Одна допоможе спустити затвор, ти її неодмінно впізнаєш. Друга віртуальна клавіша налаштовує таймер і деякі інші функції камери.


Фото допоможе зробити голосовий асистент Siri

Якщо ти не знав, балакун на iPhone може підсобити навіть у створенні маленького фотошедевру. Тільки ось, її потрібно цьому навчити, благо робиться це дуже просто.

Вчимо Siri робити фото по команді

  • • Запусти додаток Команди і відкрий вкладку Галерея
  • • Натисни на пошук вгорі і знайди там команду "Скажите сыыыр", а потім додай її
  • • Повернись на сторінку "Мої команди" і дозволь останній умові "Скажите сыыыр" доступ до Камері і сервісу Фото
  • • Нарешті, введи свою назву для команди, наприклад "хочу фото"

Тепер ти можеш сказати Siri "хочу фото", і вона в ту ж мить зробить знімок. У більш глибоких налаштуваннях ти можеш вибрати яку камеру (фронтальну або основну) для цього можна використовувати. А також режим зйомки (фото, відео, портрет).

Фото через Voice Control

Мало кому відомо, що на iPhone є відмінна опція під назвою Voice Control. Вона може полегшити взаємодію зі смартфоном в багатьох випадках, в тому числі і з камерою.



ezh|864х452-2.jpg

Як це працює: відкрий Параметри – Спеціальні можливості – Керування голосом і активуй функцію (верхній повзунок повинен бути активний). Якщо ти все зробиш правильно, в статусному рядку поруч з годинником з'явиться синій значок мікрофона, так і повинно бути.

Потім відкрий додаток Камера, а коли вибереш правильний ракурс, скажи "Turn up the volume". Система автоматично зробить фотографію. От і все! До речі, ця фішка працює поки тільки англійською та іспанською мовою. Але вона працює!

MHDF3
20 499 ₴
22 399 ₴
560 $

Експериментуй, твори і насолоджуйся собою. Влітку потрібно наробити побільше яскравих знімків, щоб насолоджуватися і грітися ними в холодну пору року. А почати можна і навіть потрібно прямо зараз! :)



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар