Розпродаж. Або, все, що потрібно знати про SALE від Техно Їжака

Вітаємо у світі знижок! І поки ти освоюєшся, давай поміркуємо про те, звідки вони. Буває, йдеш по маркету, бачиш товари зі знижками і мимоволі проскакують думки: «Тут певно щось не так?» Намагаєшся аналізувати: «Що ж могло статись, чому ціна так відрізняється?»

І якщо з продуктами одна справа, то з технікою, звісно ж, зовсім інші почуття: «Може воно некоректно працює?», «Чи взагалі не працює?» Сьогодні ми допоможемо тобі розгадати цю загадку.


Чому деякі товари отримують «клеймо» Sale

Так, ми, в Техно Їжаку не соромимся ні Outlet товарів, ні Sale, ні вживаної техніки. І вважаємо, що й тобі не варто. Бо уцінені товари – це не про втрату якості, функціоналу або зовнішнього вигляду. Це в першу чергу про нові гаджети та аксесуари з гарантією від виробника, але які деякий час милували око на вітрині.

Або ж товари, пакування яких трохи втомилось від довгої дороги від найкращих постачальників. Головна умова для нас, щоб вони не втратили свого відмінного зовнішнього вигляду. І, звісно ж, функціонували як з заводу :)


Інколи в розпродаж потрапляють і вживані товари. Але лише якщо мова йде про Вживану техніку Apple. І лише у ідеальному стані. Бо навіть підбираючи вживані (БУ) товари, ми відбираємо лише найкращі з них із США чи Європи, які пройшли мінімум три перевірки якості!

Але не будемо сильно заглиблюватися в цьому напрямку зараз. БУ Apple від Техно Їжака – то окрема історя, яка варта окремої статті. І вона скоро зʼявиться.

А зараз у тебе певно є питання: «Як Вживані iPhone потрапляють в розпродаж?» Відповідь на нього максимально проста: бо інколи ми маємо достатній запас товарів на складі і у нас є можливість знизити на них ціну. От і все! Жодних таємних схем. Просто: можемо зробити дешевше – робимо.


Як товари відбираються для розпродажу

В Техно Їжаку ми працюємо з технікою вже більше 10 років, тому швидко дали оцінку критеріям якості товарів з червоною позначкою Sale! Головне – щоб виконувались усі критерії:

 

Фактор

Впливає на якість?

Пошкоджене пакування ні, воно захистило товар
Вітринний варіант ні, не продаємо пошкоджене
OpenBox (розпакований) ні, фактично новий товар
Вживана техніка Apple ні, відбираємо тільки Ідеальний та Відмінний стан

Окей, з якістю розібрались. Але навіщо мені купувати уцінений товар, якщо я можу придбати новий і позбутись переживань?


То навіщо купувати уцінений товар?

Тут також все просто. Тому що такі товари мають свої суттєві переваги.

  • Ціна Вона суттєво менша, ніж на нові гаджети чи аксесуари. А враховуючи, що всі товари з уцінки не поступаються ні якістю, ні зовнішнім виглядом новим – це вже досить вагомий аргумент. Але є ще.

  • Гарантія Вона зберігається. Не дивлячись на те, що ти можеш купити, скажімо iPhone, значно дешевше за запакований, ти все рівно отримуєш гарантію від виробника та магазину на свій гаджет.

  • Зовнішній вигляд нічим не відрізняється від товару без уцінки. А це значить – ніхто крім тебе не дізнається, що це iPhone з розпродажу. Кайф!

То це що, виходить Матриця дала збій? От і автор цього матеріалу так подумав, тому поставив собі ціль: придбати свій ТОП-3 товарів з Розпродажу від Техно Їжака. Ну бо, а чому б не зекономити!?

Мій ТОП-3 виглядає так:

  1. iPhone 13 Pro Ціна*: 46 395 грн. Економія: 1 428 грн, або 3 %. Так, не дуже багато, але ж дешеше! Плюс давно вже хотів оновитися!

  2. Оригінальний чохол Apple з MagSafe Ціна*: 2 495 грн. Економія: 500 грн, або 17 %. Вже суттєвіше ;)

  3. HomePod Mini Ціна*: 5 695 грн. Економія: 1 504 грн, або 21 %. Мріяв про неї з моменту випуску HomePod Mini в кольорі. Точно беру!

* ціни та знижки в статті вказані на момент написання матеріалу і можуть відрізнятися з часом. Кількість акційного товару обмежена.

То що, тепер згоден, що уцінка – це радше круто, ніж небезпечно? Я точно у цьому впевнений! А якщо хочеш зібрати свій ТОП Outlet гаджетів – переходь за посиланням.

Я також ще трошки пориюсь в Sale товарах від Техно Їжака. Можливо мій ТОП-3 вже зовсім скоро перетвориться в ТОП-5 ;)




Читати наш блог у Telegram
Товари з найбільшими знижками:
CFI-ZEY1/9321309
769 ₴
19 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар