А що, як з iPhone зробити Android? Експериментуємо

Головний пошуковик планети опублікував величезний матеріал про те, як додати все краще від Google на iPhone 13. Цю статтю обговорили всі топові журналісти і блогери і назвали гайд "перетворенням iPhone 13 в Android-смартфон". Звичайно ж, я не міг упустити ці гучні поради від пошукача, так що перевірив все на своєму яблучному гаджеті.

Як зробити зі свого iPhone 13 Android-пристрій

Зізнаюся, у мене ще немає новенького смартфона тринадцятого покоління. Однак гайд від Google можна використовувати на попередніх моделях, різниці ніякої не буде. Потрібно тільки встановити останню версію iOS 15.



864х452_01.jpg

Перша порада від головного конкурента Apple – встановити побільше гугловських віджетів. Розробники запевняють, що завдяки їм користувачеві більше не доведеться переходити в новинні додатки, карти та музичний сервіс YouTube Music. Адже вся важлива інформація з цих сервісів буде завжди під рукою.

Для будніх днів пошуковик рекомендує зробити окремий екран з віджетами програм для роботи. Наприклад, з Gmail, Google Диском і Календарем. Студентам радять закріпити на домашньому екрані інші сервіси, на зразок Classroom, Docs, Tasks та інші.

Для вихідних пропонують створити окремий екран з великим віджетом з Google Photos і налаштувати його таким чином, щоб він показував фото твого улюбленого вихованця. Щоб на дисплеї містилося більше віджетів, каліфорнійці рекомендують об'єднувати їх в папки.

MLLJ3
57 999 ₴
59 399 ₴
1 485 $
Спеціальна ціна-11%
MLPH3
26 999 ₴
24 099 ₴
602 $

Ну і вишенькою на торті перетворення iPhone 13 в Android-пристрій повинен стати браузер Chrome. Його необхідно встановити в якості браузера за замовчуванням.

Враження

Я слухняно дотримувався всіх рекомендацій цілий день, випробував ті самі розхвалені гугловські віджети та інші фішки. І вони все одно не перетворили мій iPhone в Android-смартфон.

Як на мене, іконки програми Google Photos не несуть якоїсь користі, як і деякі інші віджети на кшталт гугловських карт. Найгіршою порадою здалося встановити Chrome за умовчанням. Можливо, тому що я звик використовувати Safari.



864х452_02.jpg

Розібратися в новому незвичному браузері було складно, тому це принесло багато клопоту. Крім цього, Chrome здається мені не дуже безпечним. Додаток від Google збирає багато інформації про свого користувача, щоб потім заспамити всі сайти рекламою. Однозначно не рекомендую міняти безпечний Safari на інший браузер.

Що сподобалося, так це іконки сервісів для роботи – Gmail, Google Диск. Мабуть, я дійсно залишу їх на своєму домашньому екрані. Я часто користуюся цими додатками, так що віджети мені знадобляться і в майбутньому.

Ну ось і все, не бійся пробувати додавати щось нове на свої гаджети. Можливо, якийсь черговий божевільний експеримент привнесе в твоє користування багато зручностей.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар