AirPods SE можуть вийти вже 17 листопада разом з MacBook на Apple Silicon. Чутки

Днями один відомий інсайдер Leaks Apple Pro поділився унікальною інформацією про те, що Яблучна компанія готова випустити новенькі AirPods. Цей аналітик частенько розкриває нам плани Яблучною корпорації, тому ми повіримо йому й цього разу. Сьогодні поговоримо про те, що це за модель бездротових навушників і коли вона може вийти.

AirPods SE – що це таке?

Перед виходом iPhone 12 багато експертів пророкували, що разом з революційними смартфонами 2020 року нам покажуть навушники AirPods Studio. З чуток, вони повинні були кардинально відрізнятися від звичних нам вкладишів.

Судячи з концепту від дизайнерів, це повинна була бути повнорозмірна гарнітура, яка повністю закриває вуха. Власне тому модель носить назву Studio. Але її вихід так і не відбувся. Подейкують, все через проблеми на виробництві.



ezh|864х452-1.jpg

І ось в жовтні Leaks Apple Pro запостив твіт в якому описав зовсім іншу модель бездротових вкладишів. Їх кодовий номер не збігається зі Studio і навушники вже повністю готові до виробництва та подальшого продажу.

Як вони будуть виглядати і які отримають характеристики, поки ніхто не знає. Але найімовірніше йдеться про загадкові AirPods SE. Про цей гаджет вже давненько ходить безліч чуток у мережі.

Коли їх покажуть?

Якщо інсайдер нас не підводить, то реліз нової бездротової гарнітури може відбудуться вже 17 листопада. Про що нещодавно говорили відразу три інших аналітика: блогери Джон Проссер, l0vetodream та журналіст Марк Гурман.



ezh|864х452-2.jpg

Захід буде присвячений виходу MacBook на новому революційному процесорі Apple Silicon. Яку саме модель яблучного ноутбука покажуть поки не повідомляється.

А разом з ним в Купертіно нам цілком можуть показати й ті самі AirPods SE, AirPods Studio і NFC-брелоки AirTag для пошуку речей.

Природно, ці інсайди можуть і не стати реальністю. Але я б дуже хотів побачити всі ці пристрої вже в наступному місяці. Якщо ж вони все ж таки вийдуть, то 2020 рік стане найпродуктивнішим для Apple в історії.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар