iPhone 13. Що відомо вже зараз

Смартфони створюються не за один рік. Більшість тих технологій, якими ми користуємося сьогодні, винайшли кілька років тому. Тому хороші аналітики можуть передбачити яким буде новий iPhone задовго до його офіційної презентації.

Звичайно, іноді фахівці не можуть в точності описати абсолютно всі зміни. Але більшість з них стають нам відомі задовго до івенту. До виходу iPhone 13 залишається не менше року, але навіть про цей пристрій вже дещо відомо. Яким же буде гаджет нового покоління? Зараз розповім.

Новий роз'єм USB-C або старий Lightning?

Нещодавно два авторитетних інсайдера Джон Проссер і Сем Шеффер посперечалися в Twitter щодо яблучного смартфона майбутнього покоління. Сем побажав, щоб майбутній пристрій отримав новий USB-C роз'єм для зарядки.

Новий порт ми очікували побачити ще у 2020. Але замість того, щоб впровадити його в корпус гаджета, купертинівці вставили його в свій новий блок для зарядки.



ezh|864х452-1.jpg

Але Джон впевнений, що Яблучна корпорація в найближчі роки не замінить роз'єм для зарядки. І це не дивно, адже Lightning більш звичний для користувачів.

Цілком можливо, що Apple і зовсім вирішить прибрати всі порти. А заряджати пристрій можна буде тільки через магнітну зарядку MagSafe.

Дисплей на 120 герц

120-герцовий дисплей це те, що я чекав цього року. Про нього говорили багато інсайдерів. Більшість фахівців були впевнені, що він з'явиться вже в цьому році. Але, ймовірно, цю фішку перенесуть на 13 покоління. І вона з'явиться. Як мінімум в “Pro” моделях точно.

Відбиток пальця в екрані

Функцію TouchID прибрали ще в моделі iPhone X. Але багато власників яблучного смартфона досі хочуть повернути сканер відбитка пальця. Чомусь FaceID і зараз остаточно не прижився.



ezh|864х452-2.jpg

Цілком можливо, новий сканер відбитка пальця з'явиться в дисплеї iPhone 13. Багато виробників вже використовують цю технологію. Apple від них теж не відстає. У Купертіно є безліч патентів, які дозволяють це реалізувати.

Чубчик

Ще один відомий інсайдер Ice Universe поділився унікальною інформацією про поле FaceID в майбутньому гаджеті. Ймовірно, це буде найбільша зміна в дизайні.

Згідно його твіту, чубчик нікуди не пропаде. Тим не менш, він стане помітно меншим. А значить, на екрані буде більше корисного простору. Крім того, покращиться зовнішній вигляд пристрою.

Поки всі ці чутки не мають підтвердження. Цілком може бути, що й половини цих змін iPhone 13 не отримає. Проте, я б дуже хотів отримати все це в нових яблучних смартфонах 2021 року. А чого б ти хотів від смартфона майбутнього? Поділися в коментарях під постом.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар