Презентація Apple 13.10.2020. Текстова трансляція в Telegram @tehnoezh

Сьогодні вранці досить велике число жителів планети прокинулося з особливим настроєм.

У такі дні, ми легше піднімаємося з ліжка, швидше збираємося і з посмішкою виходимо з дому. Те, що відбувається з нами сьогодні, можна порівняти з тим, що відчуває дитина прокидаючись у свій День народження або в Новий рік першого січня.

У передчутті дива!

Адже сьогодні Apple проведе презентацію, на якій покаже нарешті iPhone 12, і не один, а цілих чотири! Принаймні про це свідчить маса витоків та пророкувань аналітиків.

Але не iPhone єдиним. Я практично на 100% впевнений, що цей івент ми запам'ятаємо надовго. Сьогодні Apple представить свій перший Mac з процесором Apple Silicon і це буде просто розрив шаблонів!



ezh|864х452.png

Якщо я правий і MacBook 12'' з Apple Silicon вийде сьогодні – цей день увійде в історію. А я думаю – я правий, адже навіщо Apple відкладати реліз macOS BigSur, коли всі інші операційні системи вже вийшли?

Хоча, звичайно, все ще залишається шанс, що цій події присвятять окремий івент в листопаді-грудні цього року. Та мені здається, що навряд чи :)

Що покажуть на Apple Event 13 жовтня?

Якщо коротко – сьогодні Apple повинна показати нам чотири iPhone 12, оновлений MacBook 12'' (або інший Mac) з Apple Silicon, гео-мітки Apple Tag та кілька музичних новинок. Детальніше про те, що покажуть, ми вже писали раніше.

Де дивитися презентацію Apple з iPhone 12?

А це найцікавіше! Цього року нам так сподобалося те, що робить Apple, що ми вирішили провести текстову трансляцію в нашому Telegram-каналі, щоб ти першим дізнався про головні характеристики iPhone 12 та інші не менш важливі новинки івенту.

Підписатися можна тут: @tehnoezh. Старт о 20:00 за Києвом.

А якщо ти все ж хочеш побачити цю подію на власні очі – це можна зробити в додатку Apple TV на iPhone, iPad або ТВ-приставці, на YouTube-каналі Apple чи на офіційному сайті компанії. Але не забувай ділитися враженнями у коментарях в нашому Telegram ;)



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар