Siri навчилася перекладати твій голос на інші мови

Якось так склалося, що в нашій країні голосовий помічник Siri не заслужив гідної уваги та поваги серед користувачів. І винна в цьому сама Apple.

По-перше, корпорація часто обрізає можливості асистента і випускає, наприклад HomePod, без підтримки Siri для нашого регіону. А по-друге, не приділяє потрібної уваги наявним можливостям помічника. Але дещо Siri все ж вміє.

Вбудований голосовий перекладач прямо у тебе в iPhone. Siri

До речі, HomePod можуть оновити на другій осінньої презентації у цьому році, яка відбудеться вже завтра. І, можливо, Siri заговорить з колонки нарешті зрозумілою мовою.



ezh|864х452.png

Ти знав, що можеш попросити Siri перекласти текст іншою мовою? Це одна з функцій, яка з'явилася раніше, але була реалізована не найзручнішим способом. Запити відправлялися в інтернет, там оброблялися і поверталися на iPhone у вигляді не завжди коректного перекладу.

Але з релізом iOS 14 і вбудованого в ній перекладача, Siri навчилася не тільки більш точно переводити заданий текст, а й озвучувати переклад. Просто скажи наприклад: «Привет Siri, переведи на английский Привет, как дела» – і вона це зробить. Ти отримаєш переклад та кнопку Play, щоб озвучити його.

Це цікаво: Можливо вже скоро Siri вивчить українську!

До речі, якщо ти знаходишся у незнайомій країні, мовою якої ти не володієш, для комунікації з її жителями зручно використовувати вбудований в iPhone перекладач. Він працює навіть без підключення до мережі та дозволяє вам зі співрозмовником по черзі вести діалог отримуючи голосовий переклад в додатку. Це зручно.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар