Apple готує iMac M1 Chip? З продажу зникли кілька моделей iMac та iMac Pro

За кілька останніх днів на офіційному сайті Apple відбулися відразу дві пропажі комп'ютерів iMac. Експерти говорять, що це не випадковість. Схоже, компанія спеціально позбавляється від цих пристроїв.

пропажі iMac

Першим з офіційною сторінки 20 березня зник iMac Pro. Його більше не можна купити ні в одній країні світу з сайту Apple. Через деякий час зникли ще дві моделі - 21,5-дюймовий iMac 4K з накопичувачем на 512 ГБ і 1 ТБ.

Насправді, корпорація оголосила про те, що зніме їх з сайту ще на початку березня. Тоді всі ці гаджети були з позначкою "поки є в наявності". Тому це не було несподіванкою.



ezh|864х452.jpg

У продажу залишилися тільки одна комплектація яблучного комп'ютера з найменшим розміром SSD на 256 ГБ. Але експерти і досвідчені користувачі, здається, знають в чому причина таких дивних зникнень.

Куди поділися пристрої

Подейкують, що Apple готується випустити нові оновлені iMac замість колишніх. По-іншому просто неможливо пояснити цю подію. Цілком можливо, що майбутні iMac 2021 отримають фірмові яблучні процесори Apple M1. Ті самі, які компанія вперше впровадила в MacBook. А можливо це будуть їх поліпшені версії.

До речі, незважаючи на те, що iMac Pro і iMac 512 ГБ і 1 ТБ вже немає на офіційному сайті, у нас вони ще залишилися. Тому якщо хотів собі купити яблучний комп'ютер, то ти ще можеш встигнути це зробити.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар