CES 2021. Що готує для нас головна виставка технологій?

У цей самий час, з 11 і до 14 січня включно, проходить щорічна конференція для виробників техніки – CES 2021. Це виставка споживчої електроніки, на якій виробники показують прототипи пристроїв та готові гаджети, які можуть з'явитися на ринку вже до кінця року.

Захід традиційно проходить у січні в Лас-Вегасі. Але цього року конференція очікувано працює в он-лайн режимі. Багато компаній вже анонсували свої новинки. Про найбільш інноваційні й цікаві з яких я зараз розповім.

Найшвидший роутер з підтримкою Wi-Fi 6E

Ігровий підрозділ Asus Republic of Games вже встиг анонсувати перший роутер ROG Rapture GT-AXE11000 з підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6E. Експерти називають цей гаджет "найбільшим оновленням Wi-Fi за останні 20 років».



ezh864х452-1.jpg

А все тому, що нова технологія істотно підвищує швидкість інтернету – до 4804 Мбіт/с. У завантажених місцях роутер вміє зменшувати перешкоди від інших пристроїв. У продажу він з'явиться вже у цьому місяці, а його попередня ціна буде дорівнює 550 доларам США.

Окуляри доповненої реальності для бізнесу

Компанія Lenovo розповіла про свої AR-окуляри ThinkReality A3. Пристрій створений для віддаленої роботи вдома. Він допоможе керувати робочими процесами та створювати 3D-візуалізацію віртуальних об'єктів. Окуляри вміють знімати відео, відстежувати рухи людей. Працювати гаджет буде в парі з комп'ютерами і деякими смартфонами Motorola.

Безконтактний унітаз і ванна з підсвічуванням

А компанія Kohler щорічно радує нас новими продуктами для "розумного будинку". Цього року виробник сантехніки анонсував розумну ванну з підсвічуванням, яка вміє автоматично регулювати температуру води, створювати ефект туману і робити ароматерапію. Коштувати така ванна буде недешево – від 6198 до 15 998 доларів, в залежності від комплектації.



ezh864х452-2.jpg

Але більш незвичайною новинкою від компанії Kohler став безконтактний унітаз з підсвічуванням. Він вміє змивати воду за помахом руки користувача. Є ще одна модель розумного унітазу з теплим сидінням. Його стільчак можна відкривати і закривати за допомогою пульта дистанційного керування. І ні, це не жарт.

Дрон-охоронець

Команда з фірми Ring збирається показати свій дрон для захисту будинку і ділянки навколо нього. Він літає практично безшумно, на корпусі є невелика камера, яка передає користувачеві картинку ділянки під час обльоту. По суті, це щось на зразок системи відеоспостереження, тільки з повітря.

Жувальна гумка для геймерів

Але найбільше на даний момент нас здивував інший проект. Хлопці з ігрового бренду XPG представлять жувальну гумку XPG Gaming Gum з м'ятним смаком. До складу жуйки входять кофеїн і лютеїн (речовина корисне для зору). Вона повинна допомогти геймерам зберігати концентрацію на грі під час тривалих розваг.

Ось такі ось цікаві гаджети чекають на нас у найближчому майбутньому. Виставка ще тільки почалася, тому це далеко не всі новинки, які ми побачимо. Про інші цікаві інноваційні пристрої ми, як завжди, розповімо в нашому блозі.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар