Dyson – за що його так люблять дівчата (і не тільки)

Як я вже десь казав, Dyson – це як iPhone у світі гаджетів. Краще вже просто нікуди. І це саме той пристрій, який так зачаровує сучасних дівчат та жінок. Кожен Dyson, чи то фен, випрямляч для волосся або мультистайлер, поставляється в красивій коробці з софт тач покриттям та купою різних фішок усередині. Для подарунка твоїй дівчині, мамі чи сестрі – те, що потрібно!

Про цілу лінійку Dyson для краси волосся на YouTube-каналі Техно Їжака нещодавно вийшло окреме відео. Заходь, дивись, підписуйся, там ще багато чого цікавого.





Огляд Dyson – за що його люблять дівчата (і не лише) | Техно Їжак

Ну а я скажу пару слів про кожний гаджет Dyson, і постараюся пояснити, у чому їхні основні переваги та чому вони такі популярні.

І почну з порівняння фена, випрямляча та мультистайлера за кількома основними критеріями.



DYSON
  Для чого можна використовувати Особливості Ціна (грн)*
Фен Dyson HD07 Supersonic Limited Edition Сушіння та укладання волосся Інтелектуальний контроль нагріву
3 режими швидкості
4 режими нагрівання
Магнітне кріплення насадок
24995
Випрямляч для волосся Dyson Corrale HS07 Випрямлення та укладання волосся Працює від дроту і без
3 режими нагрівання
Автоматично вимикається через 10 хвилин за відсутності активності
18595
Мультистайлер Dyson Complete Limited Edition Розгладження, завивка, укладання, створення об'єму та випрямлення волосся середньої довжини Ефект Coanda для завивки та надання форми
Інтелектуальний контроль нагріву
3 режими швидкості
3 режими нагрівання
27195
Мультистайлер Dyson Complete Long Limited Edition Розгладження, завивка, укладання, створення об'єму та випрямлення довгого волосся Ефект Coanda для завивки та надання форми
Інтелектуальний контроль нагріву
3 режими швидкості
3 режими нагрівання
29995

*Ціна вказана на момент написання статті та може відрізнятися.

А тепер пропоную детальніше розібратися в кожному Dyson.


Фен

Це диво техніки вимірює температуру повітряного потоку понад 40 разів на секунду. А все для того, щоб запобігти сильному тепловому пошкодженню. Так, він максимально швидко висушує волосся і при цьому дбайливо ставиться як до волосся, так і до шкіри.


А ще він простий у використанні та має лише три налаштування швидкості:

  1. Висока – для швидкого висихання та укладання.
  2. Середня – для регулярного висихання.
  3. Низька – для розпилення.

Завдяки чотирьом кнопкам керування феном інтуїтивно зрозуміле. А п'ять магнітних насадок у комплекті розширять можливості використання гаджета.


Випрямляч для волосся

Пристрій універсальний і підходить для всіх типів волосся. Секрет у трьох точках нагріву відповідно до типу, довжини волосся та бажаного укладання.

За рахунок вбудованого акумулятора випрямляч Dyson може працювати без дроту, забезпечуючи ті ж теплові характеристики. А функція автоматичного відключення вимкне гаджет через 10 хвилин за відсутності активності.


Мультистайлер

А ось і вершина технологічної думки від Dyson. Крім інтелектуального контролю нагріву, як у випадку з феном, у пристрої реалізовано ефект Coanda. Створювати завитки можна як за годинниковою, так проти годинникової стрілки. Покращений потік Coanda притягує та накручує волосся в обох напрямках, створюючи об'ємні локони чи хвилі. Фантастика!


Волосся також можна розгладжувати, випрямляти та надавати йому необхідний об'єм. Загалом такий собі комбайн для створення індивідуального та яскравого образу. Достатньо додати трохи фантазії до цілої гори насадок та щіток.


Зваживши все за і проти, можна сказати однозначно, що мультистайлер від Dyson – це ідеальний подарунок! Але, як завжди, вирішувати тобі. Тому дивися, вибирай, прицінюйся.

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Вибери свій Dyson:
386732-01/387929-20-02/386735-01
16 999 ₴
425 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар