iCloud+ Про нові функції хмарного сховища Apple в iOS 15

Користувачі давно чекали від Apple кардинального оновлення сервісу iCloud. Вже протягом 10 років корпорація пропонує нам всього 5 ГБ безкоштовного місця у хмарі. Можливо, цього було достатньо десятиліття тому, коли обсяги фото і відео були зовсім іншими. Але зараз нам цього критично мало.

Крім того, ми все давно не бачили якихось істотних нововведень. Нехай, iCloud часто і залишається непоміченим, але нові корисні можливості точно порадують користувачів. І ось Apple це зробила. Зустрічаємо нові фішки iCloud + і тимчасовий безліміт, які з'являться вже в iOS 15 з виходом iPhone 13!

Що таке iCloud+

Цю фічу показали на конференції для розробників WWDC 2021. По суті, це новий варіант підписки, за старою ціною (від 0.99 $). Але iCloud+ містить в собі три головні нововведення.



ezh|864х452-1.jpg

По-перше, Safari матиме власну функцією конфіденційності під назвою Private Relay. Вона дозволяє користувачеві приховувати всі свої дії в мережі. Простіше кажучи, це свого роду VPN від Apple.

По-друге, з'явиться фішка "Приховати електронну пошту". Вона потрібна для того, щоб на різних сайтах можна було створити обліковий запис на фейкову пошту. Таким чином, в майбутньому користувач не буде отримувати на свою особисту пошту спамові розсилку від інтернет-магазинів і інших сайтів.

-18%
MHDA3
21 499 ₴
17 699 ₴
442 $

По-третє, власники розумних камер для охорони будинку з позначкою HomeKit отримають необмежене сховище для відео з системи. Непогано!

Тимчасовий безліміт: Для кого доступний і як його отримати

Переїхати з одного iPhone на інший – це дуже непросте завдання. В першу чергу тому, що перенести величезний масив даних зараз можна тільки двома способами: через iCloud або через комп'ютер. За допомогою хмари зробити це найважче, адже безкоштовних 5 ГБ для такого процесу практично нікому не вистачає. А оформляти підписку на 200 ГБ готові не всі.

У Apple нарешті задумалися про це, тому в iOS 15 всі власники нових iPhone отримують необмежене місце в iCloud для переїзду. Така можливість буде діяти протягом трьох тижнів з моменту покупки і прив'язки яблучного смартфона до облікового запису.



ezh|864х452-2.jpg

Ця фішка, без сумнівів, стане дуже корисною і вигідною для всіх користувачів. Ті, хто не оплачує додаткове місце в хмарі, можуть без будь-яких проблем переїхати на новий гаджет. Хоча я вважаю, купертинівцям варто було б збільшити безкоштовний обсяг хоча б до 15 ГБ. Наприклад, рівно стільки ж пропонує Google.

У будь-якому випадку, Apple точно порадує нас усіх в iOS 15 нововведеннями з iCloud. Це точно не головні зміни в новій прошивці для iPhone. Проте, вони стануть в нагоді кожному користувачеві.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
MGJ53/MGH63
22 999 ₴
575 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
Коментарі
Додати коментар