iOS 13.2 і iPadOS 13.2. Повний огляд оновлень для iPhone і iPad


Користувачам актуальних моделей iPhone і iPad знову прийшло оновлення операційної системи. Останнім часом це не рідкість, купертіновци дуже стараються швидше усунути всі помилки і запустити заплановані нововведення темної конячки. Цей апгрейд також вмістив в себе прикольні фішки.


Зміни iOS 13.2 і iPadOS 13.2


Емодзі

Ну куди ж без них! Це не найголовніше, але дуже веселе нововведення. Їх стало на 70 більше. Крім того, емоцію «Пара» тепер можна налаштувати самостійно на свій смак.


Deep Fusion

Ну а тепер про серйозне. Найбільш очікуваною функцією був режим Deep Fusion, який можна було раніше протестувати тільки в бета-версії. Якщо говорити технічною мовою, то він являє собою технологію нейрообработкі фотографій.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Штучний інтелект самостійно прибере шуми, розмиє лінії і додасть фарб зображенню. При цьому, чим більше користувачів будуть його використовувати, тим краще він буде це робити. Завдяки режиму знімки повинні стати ще краще.


Підтримка AirPods Pro

У цей же день купертіновци викотили на свій сайт новенькі AirPods Pro, про які ми вже розповіли докладно раніше. Тому прошивка вже була готова до них. Тепер в меню «Гучність» в «Пункті управління» з'явився, спеціально для навушників, перемикач режиму шумозаглушення і «Прозорого» режим.


Видалення запитів Siri

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що твої голосові запити компанія передає третім особам для поліпшення роботи Siri. Поки невідомо, чи правда це. Проте, розробники дозволили в апгрейде відключити пункт «Поліпшення Siri і Диктування» і видалити історію.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Робиться це дуже легко. Зайди в «Налаштування» - «Конфіденційність» - «Аналітика» - «Поліпшення Siri і Диктування», а можна і так: «Налаштування» - «Siri і Пошук» - «Історія Siri і Диктування» - «Видалити історію Siri і Диктування» .


Інші нововведення iOS 13.2 і iPadOS 13.2

  • У Haptic Touch з'явився пунк «Видалити додаток».
  • Для останніх моделей iPhone 11 і iPhone 11 Pro з'явилася функція настройки якості зйомки відео в додатку «Камера».
  • Розробники додали історію прослуханих треків в Apple Music
  • Повернулася опція промовляти входять СМС через AirPods другого покоління, AirPods Pro або Powerbeats Pro

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар