iPad SE. Чекаємо на нову лінійку iPad вже наступного року

Складно заперечувати популярність iPhone SE. Ці моделі яблучного смартфона користуються просто неймовірною популярністю, особливо в наших краях. Чесно кажучи, ми теж вважаємо їх вдалими і класними гаджетами, особливо в співвідношенні ціни і якості.

Так, а чому ж Apple до цих пір не пішла таким же шляхом в лінійці своїх планшетів iPad? Наскільки можливий вихід подібного сімейства від Купертіно, яким воно може бути і коли потенційно може вийти - вже поспішаємо розповісти нижче.

iPad SE: Помріємо?

Напевно iPad SE користувався б величезною популярністю на ринку і приніс би творцям гарний прибуток. Ми давно мріємо про цей пристрій. А зовсім недавно про нього активно заговорили в мережі. Це цілком може свідчити про те, що PR-відділ Apple підігріває всіх нас до релізу абсолютно нового планшета, який не схожий на інші.



12ezh|864х452 копия.jpg

Що ми побачили на рендерах? Концепцію доступного гаджета без ультратонких рамок і топового М1. Яскраво виділяється великий один єдиний модуль основної камери і старий добрий Тouch ID. Скучили?

Яблучне творіння обійдеться власникам всього в 200-250 доларів, не більше. Розробники впровадять в нього чіп A15 Bionic, 8-дюймовий IPS-дисплей і не більше 500 ГБ пам'яті. Всього цього з головою вистачить пересічному користувачеві.

Наскільки ймовірний реліз?

У зв'язку з не найприємнішими обставинами в світі, популярність на "таблет" дуже зросла. Це не дивно - ми почали частіше проводити час вдома, багато хто навіть перенесли свою роботу на удаленку.



 2ezh|864х452 копия.jpg

З недавніх пір навіть ті виробники, які раніше ніколи не робили планшети, почали їх випускати. Так чому ж Apple не включиться в цю гонку, подарувавши всім нам відмінний пристрій з приємним цінником?

Цілком ймовірно, ми побачимо iPad SE вже в наступному році. Але варто визнати, що поки про нього не чути ніякої більш-менш правдоподібної інформації від інсайдерів.

На сьогоднішній день яблучні планшети виходять в трьох лінійках - iPad (без приставок), Air, Pro і mini. Найімовірніше, купертіновци приберуть класичний варіант "таблета", а замість нього з'явиться Special Edition. Що з цього правда, а що вигадка - дізнаємося вже в 2022.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар