Все, що відомо на цей момент про iPhone 13. Незабаром реліз

Всі, хто хоч іноді стежать за корпорацією Apple напевно знають про те, що вона випускає свої головні моделі iPhone саме у вересні. Цей рік не повинен стати виключенням.

Не дивлячись на світову кризу мікрочіпів, компанія готова задовольнити попит на новенькі iPhone 13 (якщо він буде так називатися). Принаймні, про це заявляють інсайдери. Яким він буде, що зміниться - все, що нам відомо про майбутній яблучний смартфон зараз розповімо.

Дизайн iPhone 13

Експерти і інсайдери вже встигли створити безліч рендерів телефону. У мережу навіть потрапили нібито реальні фотографії гаджета. І що ж ми побачили - в порівнянні з 12-им поколінням дизайн практично ніяк не змінився.



32ezh|864х452 копия.jpg

Істотне оновлення зовнішнього вигляду полягає в тому, що розробники зменшили "чубок" з фронталкою і датчиком FaceID. Динамік для розмов на верхній лицьовій частині пристрою розташувався вгорі поруч з рамкою.

Може змінитися розташування камер, як мінімум у двох "молодших" моделях - iPhone 13 mini і iPhone 13. Модулі будуть трохи випирати з корпусу через нову систему "рухомих" матриць. Виглядає це дуже непогано.


Ще одна глобальна зміна - порт USB-C. На "реальних" фото смартфона в очі кидається нове гніздо для зарядки. Але все ж залишається дуже велика ймовірність, що Lightning залишиться на місці. Корпус, можливо, стане більше. Це пов'язано зі збільшенням батареї. Гаджет "видужає" і вшир, і в висоту, і в товщину.

Дисплей: невже 120 Гц?

Таак! Експерти говорять, що Apple впровадить в своє дітище LTPO-дисплеї 120 Гц. Їх буде поставляти для гіганта фірма LG, яка вже раніше робила подібні екрани для Apple Watch Series 4.



43ezh|864х452 копия.jpg

До речі, завдяки такому нововведенню також з'явиться фішка Always-on Display. Вона дозволяє виводити на вимкнений екран час, дату та іншу інформацію. При цьому, батарея практично не буде витрачатися, адже чорні пікселі в подібній технології не споживають енергію і не підсвічуються. Чорний колір - буде абсолютно чорним.

Процесор Apple A15

Кожне покоління яблучного смартфона отримує новий просунутий процесор. Ця традиція також не зміниться. Розробники з Купертіно готують новий чіп Apple A15. Він буде створений за вдосконаленою 5-нм технології N5P. Можливо, ці терміни тобі ні про що не говорять, тоді переведемо на людську мову - процесор буде дуже крутий.

MHDM3
23 499 ₴
26 799 ₴
670 $

Чіпсет М1 чекати не варто. Незважаючи на те, що він з'явився в iPad Pro 2021, в телефони їх майже напевно не додадуть. М1 створений для професійних завдань, він відмінно підійде для Мас і просунутого iPad Pro, адже на них можна працювати. Ну а для iPhone 13 настільки висока продуктивність буде надлишковою і відверто непотрібною.

Презентація

Коли ж вийде? Подейкують, що івент присвячений iPhone 13 варто чекати у вересні 2021-го. До слова, пристрій буде носити зовсім інше ім'я - Phone 12s. Американці побоюються купувати гаджет під забобонним номером "13", тому розробники вирішили від нього відмовитися.



433ezh|864х452 копия.jpg

Серед експертів також ходять чутки, що Тім Кук хотів провести презентацію в прямому ефірі з театру Стіва Джобса з глядачами. Точно, як в минулі часи. Таким чином корпорація б показала всьому світу, що повернулася до колишнього ритму життя після пандемії і крокує в майбутнє.

Але щось пішло не за планом. Деякі співробітники компанії продовжують працювати віддалено. Всім відомий вірус досі стрясає світ. Тому презентація iPhone 13 пройде в запису. За останні два роки ми, на жаль, вже звикли до цього. Але не варто засмучуватися, зате івент буде більш динамічним і захоплюючим!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярний iPhone сьогодні:
Коментарі
Додати коментар