iPhone 13 Pro Max має найкращий у світі мобільний дисплей

Під час презентації iPhone 13 Pro Max розробники підкреслили дуже круті характеристики нового дисплея Super Retina XDR ProMotion. Вперше в лінійці він отримав змінну частоту оновлення від 10 Гц і до 120 Гц. А нещодавно фахівці з DisplayMate назвали його кращим екраном для смартфона в історії.

Дисплей iPhone 13 Pro Max отримав найвищу нагороду

Яблучний гаджет отримав найвищу оцінку "А+" від команди експертів по екранам. Раніше титулом кращого на ринку дисплея мало дванадцяте сімейство смартфонів від Купертіно. Але новинка в багатьох характеристиках значно прокачалась.



864х452_01.jpg

Фішка ProMotion в 13 Pro Max дозволяє оновлювати картинку від економічних по витраті батареї 10 раз в секунду, аж до неймовірно плавних 120 раз в секунду. Частота "герцовки" безпосередньо залежить від контенту на екрані. Робочий стіл відображається з низькою швидкістю. А ось ігри та спортивні трансляції програються з максимальною частотою кадрів.

У поглибленому аналізі команда DisplayMate з'ясувала, що смартфон встановив новий рекорд за базовим рівнем яскравості для гаджетів з OLED-дисплеями. Купертинівці заявляли, що максимальна яскравість в звичайних сценаріях стартує від 1000 ніт, для HDR-контенту вона може підвищуватися до 1200 ніт.

Для порівняння, в iPhone 12 Pro Max максимальна яскравість становить 800 ніт в базових режимах і ті ж 1200 для картинки формату HDR. З інших переваг новинки можна також виділити найвищу точність в передачі кольору, найбільший коефіцієнт контрастності і найменше відображення відблисків на дисплеї.

-4%
MLLE3
53 999 ₴
51 999 ₴
1 300 $
MLLF3
57 999 ₴
58 799 ₴
1 470 $

Останній показник разом з дуже хорошою яскравістю говорить нам про те, що девайсом буде комфортно користуватися в яскравий сонячний день. Зображення буде відмінно проглядатися без відблисків від променів.

Цікаво, що ексклюзивним постачальником екранів Super Retina XDR ProMotion для корпорації Apple є її головний конкурент на ринку смартфонів – Samsung. Такого виду дисплеї прийнято називати панелі LTPO OLED, ці абревіатури точніше розшифровують технологію їх виробництва.

До речі, в наступному році поставляти комплектуючу для Купертіно буде інший відомий гігант LG. Ця фірма теж славиться своїми якісними екранами. Сподіваємося, що вони будуть не гірші.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар