Ми відкрили Шоурум нового формату! Запрошуємо в гості ;)

Відкриття кожного магазину для нас є дуже великим святом. Особливу радість нам подарував новий шоурум в Харкові на площі Конституції, 12, який почав свою роботу 30 липня. Він для нас особливий, адже це перший в Україні магазин абсолютно нового формату. Впевнені, він зможе здивувати і тебе!

Showroom 2.0. Що в ньому незвичайного?

Революційні новинки техніки, мега-популярні пристрої від Apple, Oculus, DJI, Marshall, Xiaomi і багатьох інших всесвітньо відомих брендів - все це, звичайно ж, є на наших полицях. Ти також можеш прийти сюди, щоб поставити запитання нашим консультантам, скористатися послугами і просто добре провести час в нашій родині :)



photo lenta 3 ezh|864х452 копия.jpg 

Ми чекаємо тебе! Ми віддали всі сили, щоб зробити не звичайний магазин, а комфортний простір, де тобі буде цікаво і корисно провести свій час. У новому шоурумі ти дізнаєшся про стиль життя нашої ВЕЛИЧЕЗНОЇ команди Техно Їжак, про що ми жартуємо і яку техніку обожнюємо.



фото лента 5 ezh|864х452 копия.jpg 

Але не гаджетами єдиними. В одному затишному "аналоговому" куточку ти знайдеш стенди з крутими нецифровими речами. Тут є надихаючі книги від найвідомішого в світі видання Taschen (про подорожі, мистецтво, видатних людей та інше), чудові преміум-блокноти Nuuna і навіть вінілові пластинки на будь-який музичний смак.



photo lenta 2 ezh|864х452 копия.jpg 

Заглянути до нас можна не тільки заради того, щоб порадувати себе новим пристроєм. Але і для того, щоб поспілкуватися на будь-яку цікаву тему, послухати музику і просто відмінно провести час. Уже зараз це можна зробити в Харкові, а зовсім скоро ми відкриємо точно таке ж "простір" в Одесі та рушимо на інші міста!



ezh|864х452 копия.jpg

До речі, в харківському шоурумі зібралася просто розривна компанія дівчат і хлопців з найрізноманітнішими інтересами. Хтось захоплюється музикою, хтось серфінгом, татуюваннями і подорожами. Крім цього, вони знають все про новинки зі світу технологій і з задоволенням тобі про них розкажуть.



photo lenta ezh|864х452 копия.jpg 

Пам'ятаєш? Шоурум на площі Конституції, 12, в Харкові. Працюємо щодня, з понеділка по суботу 09:00 - 21:00. А в неділю з 10:00 до 19:00. Ми дуже чекаємо тебе!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар