Перші рендери iPhone 14. На зв'язку Джон Проссер

Вже 14 вересня корпорація Apple представить новенький iPhone 13. Завдяки інсайдерам ми знаємо про нього практично все. Тому зараз саме час поговорити про щось більш загадкове, наприклад про iPhone 14.

Перші рендери iPhone 14 Pro Max

Уявляти яким буде яблучний смартфон 2022 року не потрібно. Відомий у світі технологій експерт Джон Проссер показав перші реалістичні рендери гаджета. І не просто стандартної моделі, а прямо iPhone 14 Pro Max.



1ezh|864х452.jpg

Ми не впевнені, що пристрій буде виглядати саме так. Адже до його релізу залишається ще цілий рік. Але це самі правдоподібні картинки від інсайдерів, які доступні сьогодні. Помріємо?

На рендерах ми бачимо грандіозні зміни в дизайні. Перше, що кидається в очі, так це відсутність старого-доброго "чубчика". Він не зменшився, його взагалі немає! Замість нього красується маленька точка фронтальної камери. Модуль Face ID, швидше за все, захований під екран. Або ж дизайнери натякають, що його впровадять в селфі-камеру.

Основна камера на спинці не виділена рамкою, як в iPhone 12 Pro Max. Вона повністю влилася в задню панель. Крім цього, з'явився ще один перископний модуль. Корпус яблучного смартфона буде зроблений з титану. І це може стати величезною перевагою, адже такий матеріал менше дряпається і не боїться падінь.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Чи зміняться також кнопки регулювання гучності. Вони матимуть круглу форму, точно як в легендарних моделях iPhone 4 і "п'ятірці".

Ну і вишенькою чотирнадцятого покоління гаджета стане Touch ID. Сканер відбитка пальця сховається під екран. Кнопка Home не повернеться. Подібну технологію вже використовують деякі інші виробники. Останнім часом вона стала цілком стабільною і швидкою в роботі.

Що ще відомо про iPhone 14 Pro Max

Найімовірніше, пристрій вийде в першому місяці осені 2022 року. Смартфон від Apple надійде в продаж після 20 вересня. Ціна на гаджет трохи збільшиться, на 10-20 доларів США. Всьому виною криза мікрочіпів в світі. В Україні вартість також зросте, але не значно.



2ezh|864х452.jpg

Подейкують, що купертинівці оснастять і базову версію і "прошку" накопичувачами від 128 Гб і до 1 Тб (в 14 Pro Max), або ж до 512 Гб в класичній моделі. 64 Гб пам'яті йде в минуле, така комплектація зникне.

Процесор, як зазвичай, оновиться. Очікується, що він буде називатися A16 Bionic. Про чип практично нічого не відомо. Швидше за все, він стане потужнішим і швидшим, нічого незвичайного. Куди цікавіше буде дисплей OLED LTPO з частотою кадру до 120 Гц. Точно такий отримає і iPhone 13 Pro.

А ще збільшиться акумулятор. Це означає, що яблучний смартфон буде працювати трохи довше, на 2-4 години. І це зовсім не мало.

Ну що ж, дуже чекаємо цей пристрій. Як тільки з'являться нові сливи, ми обов'язково порадуємо тебе новим матеріалом.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар