iPhone 14 (2022). Перші характеристики

Вже сьогодні, 14 вересня, компанія Apple представить iPhone 13. Завдяки інсайдерам, нам відомо про цей пристрій практично все, тому саме час заглянути в більш далеке майбутнє. Нещодавно Джон Проссер порадував нас першими рендерами iPhone 14 Pro Max, а тепер інший техноексперт Росс Янг розповів про характеристики пристрою 2022 року. Цікаво?

Характеристики всіх iPhone 14 розкрито за рік до виходу

Відомий інсайдер Росс Янг не вперше розкриває нам деталі про очікувані яблучні гаджети. Раніше всі його передбачення часто збувалися, хоча бували і промахи.



1ezh|864х452.jpg

Тому і цього разу правдоподібність гучного зливу слід ділити на два. До релізу залишається ще цілий рік, тому розробники напевно і самі не знають, яким буде смартфон чотирнадцятого покоління від Apple.

За його словами, iPhone 14 і 14 Pro отримають 6,06-дюймові дисплеї. iPhone 14 Max і 14 Pro Max обзаведуться екранами на 6,68 дюймів. У порівнянні з дванадцятої моделлю нічого не зміниться. З тринадцятим поколінням порівнювати не будемо, щоб не прогадати.

IPhone 14 mini зовсім не буде! Купертинівців і раніше не влаштовувала популярність "малюка". Розробники неодноразово говорили, що чекали більшого попиту на "мініка". Хоча щодо тих же флагманів на Android, яблучний смартфон б'є всі рекорди продажів.

Стандартні iPhone 14 і 14 Max оснастять екранами з частотою оновлення 60 Гц. Так-так, такі ж стоять в дванадцятому поколінні і більш ранніх. А ось "прошки" зможуть похвалитися більш класними LTPO-дисплеями, які здатні змінювати швидкість кадрів від 1 до 120 Гц.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Процесором стане вдосконалений Apple A16 Bionic. Наскільки збільшиться його потужність не повідомляється. Зате відома кількість модулів камери. У базових моделей їх буде дві, а у просунутих – три. Дуже дивно, адже інші експерти говорили про четвертий об'єктив.

Головним нововведенням майбутніх "прошек" стануть датчики безпеки. По-перше, повернеться Touch ID, але в не зовсім звичній формі. Кнопки Home не буде, сканер розташується під екраном. Face ID теж сховається під дисплей.

Експерти раніше вже злили інформацію про те, що розробникам вдалося помістити об'ємний датчик під скло. При цьому, він не втратить свою точність і швидкість роботи. А ось з селфі-камерою такий фокус не пройшов. У деяких смартфонах на Android вже ховають передню камеру під екран, але вони помітно втрачають в якості зйомки.



2ezh|864х452.jpg

IPhone люблять блогери, яким дуже важлива селфі-камера. Крім того, сьогодні свої сторінки в соцмережах ведуть дуже багато користувачів, майже всім хочеться мати гарну фронталку. У Купертино це чудово розуміють, тому яблучники не хочуть погіршувати модуль.

Селфі-камера в "прошках" буде виглядати як чорна крапелька або острівець зверху посередині екрану. А ось в iPhone 14 і 14 Max "чубчик" залишиться. Зате в кожному гаджеті збільшиться батарея. Чекаємо, що працювати від батареї смартфони теж стануть довше, хоча б на 1-2 години.

Вірити Россу Янгу, чи ні – вирішувати тільки тобі. Особисто ми мотаємо все на вус! Можливо, якась частина пророцтва все ж втілиться в реальність.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 199 ₴
630 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
MGJC3/MGHD3
24 999 ₴
625 $
MJNF3/MJNP3
25 599 ₴
640 $
MGJD3/MGHE3
26 199 ₴
655 $
MGJF3/MGHG3
24 999 ₴
625 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар