Apple готує iPhone без "чубчика". Інформацію злила сама Apple

А ти хотів би поглянути на iPhone без "чубчика" під фронтальну камеру і Face ID. Можна нескінченно сперечатися, чи потрібна вона яблучному смартфону і чи псує його зовнішній вигляд. Але практично всі власники гаджета від Apple були б не проти подивитися, як же він буде без чорної виїмки у верхній частині екрану. І купертинівці недавно надали нам таку можливість.

Apple злила iPhone майбутнього у власному серіалі

На стрімінговій платформі Apple TV є відмінний комедійний серіал "Тед Лассо". На інших сервісах його годі й шукати. Чесно кажучи, це дуже непоганий продукт від Купертіно, який я сам із задоволенням дивлюся.



ezh|864х452 копия.jpg

Головним героєм історії є тренер слабенької команди студентів з американського футболу, якого запросили на пост наставника професійного клубу англійської Прем'єр-ліги.

Раніше у нього не було такого серйозного досвіду, тому всі ставляться до Теда Лассо з помітною неприязню. Ну або навіть відверто ненавидять. Втім, головний герой залишається щирим, веселим і оптимістичним. І цим підкорює всіх навколо.

Любителям глянути щось легке після важкого робочого дня дуже рекомендую серіальчік. Ну а тепер про iPhone.

iPhone без "чубчика": коли чекати?

Якщо бути гранично точним, в шостому епізоді другого сезону під назвою "Сигнал" двічі на екрані з'явився iPhone без "чубчика". Але його було дуже просто впізнати за стандартною заставкою і операційною системою. Сумнівів ні у кого не виникло. Apple злила нам майбутню модель! А може і ні...

#TEXT_ELEMENTS_1#

Чорна виїмка на дисплеї з'явилася ще в iPhone X в 2017 році. Подейкують, що в "тринадцятому" поколінні вона стане менше, але не зникне. А ось в наступних моделях "чубчика" може і не бути.

Передбачається, розробники заховають Face ID під екраном таким чином, щоб його не було видно. Може також повернутись Touch ID, його розмістять або в бічній кнопці живлення, або під екраном.

Наскільки можливо таке нововведення, передбачити дуже складно. Експерти вважають, що купертинівці ще не скоро відмовляться від цієї деталі, якою б спірною вона не була. Фронтальну камеру і датчики дуже важко помістити під екран такого компактного пристрою.



2ezh|864х452 копия.jpg

І хоча деякі виробники змогли заховати "око" під дисплеєм, з потужним Face ID такий фокус не вийде. Найімовірніше, "чубчик" зістригли під час обробки серіалу за допомогою спецефектів. Візьмемо до уваги той факт, "Тед Лассо" - це комедійний продукт, який не має нічого спільного з реальністю.

Зникла чорна виїмка може бути нічим іншим, як фантазією режисера або сценаристів. А може бути, таку фішку придумали самі маркетологи Apple, щоб підняти шуму в пресі. Якщо це дійсно так, то їх план виявився дуже успішним.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті