Підсумки нашого 2022. Які новини цікавили наших читачів найбільше цього року

Зміст

До Нового року залишаються лічені дні, а отже настав час підвести певні підсумки цього непростого, проте продуктивного 2022 року.


Трішки про те, чого ми досягли за 2022 рік.

На жаль, головною новиною для всіх нас стало повномасштабне вторгнення путінської армії, яке супроводжується ракетними ударами по всій території України досі. Шоурум Техно Їжак у нашому рідному місті Харків було знищено попаданням ракети. А офісу довелося переїхати кілька разів зі співробітниками та обладнанням по Україні.

Так, ми не розкисли і не опустили руки, а навпаки, згуртувалися як усі українці у боротьбі із загарбниками. І не просто продовжили працювати, підтримуючи економіку нашої держави, а й організували фонд «Help Ukraine!» для допомоги нашим військовим.

Все необхідне, включаючи амуніцію, аптечки, автомобілі та різноманітні гаджети, ми передаємо як безпосередньо до підрозділів, так і до волонтерів, яких знаємо та яким довіряємо. Завдяки нашій базі постачальників у всьому світі, накопиченій за більше ніж десятирічний досвід роботи, ми змогли організувати доставку всього необхідного для наших захисників, часто швидше і дешевше ніж інші. Та продовжуємо це робити зараз.



ccuit1nacwxk9bt8lwsdlw16g1p5zxpo.png

Постійно розвиваючись, навіть у такі страшні часи, ми примудрилися відкрити великий флагманський шоурум «Техно Їжак» у Києві та відновити роботу більшості магазинів в інших містах. Бо чим сильніша наша економіка, тим краще забезпечена наша армія.

Цього року ми також покращили сервіс, запустивши одразу три пакети гарантій на техніку. Тепер нашим клієнтам, які користуються в тому числі технікою Apple, не потрібно ні про що паритися, а лише отримувати задоволення від гаджетів. Бо Техно Їжак бере на себе всю відповідальність за турботу про придбані пристрої.

Крім того, тепер ти можеш замовляти найпопулярнішу техніку в розстрочку від Monobank та ПриватБанку просто у нас на сайті. Користуйся тим, що тобі потрібно вже зараз, а виплачуй за 3, 6 чи 9 місяців.

Також, для зручності купівлі криптовалюти або оплати товарів криптою, ми, спільно з найбільшою криптовалютною біржею WhiteBiT запустили у 2022 році партнерський проект. Тепер ти можеш як купити гаджет за крипту, так і безпечно придбати криптовалюту просто в шоурумах «Техно Їжак».





І на кінець року ми таки порадували себе і запустили YouTube канал, де розповідаємо про все найцікавіше, що відбувається у світі гаджетів, робимо огляди та порівняння актуальних моделей, ділимося лайфхаками та фішками, заснованими на власному досвіді і просто розмовляємо про цікаве.

Доволі продуктивний рік вийшов, хоч і не простий.


Головні новину блогу 2022

Oк, з нами все більш-менш зрозуміло. А що ж цікавило читачів блогу Техно Їжака у 2022 році? Про це поговоримо далі.


Про роботу мережі Техно Їжак під час війни

Поки русскій воєнний корабль іде самі знаєте куди завдяки ЗСУ, ми працюємо. І, в одному з найпопулярніших матеріалів року, ми якраз надавали на початку вторгнення повну інформацію про роботу магазинів «Техно Їжак» ті інтернет-маркету ti.ua за спеціальним графіком з урахуванням комендантської години.

Київ, Харків, Львів, Одеса, Вінниця, Хмельницький, Луцьк, Запоріжжя, Дніпро, Полтава та Суми. Сьогодні наші магазини продовжують працювати у всіх великих містах України. Віримо в перемогу! Працюємо задля перемоги!


Starlink в Україні. Де купити, як налаштувати, скільки коштує?

А ось перша технічна стаття, що стала найпопулярнішою у наших читачів у 2022 році, звісно про Starlink. Тема безперебійної подачі інтернету в умовах постійних ракетних атак на енергетичну інфраструктуру нашої країни, природно, цікава більшості з українців.

Спеціальна ціна-24%
Спеціальна ціна-5%

У статті розповіли про всі тонкощі глобальної супутникової системи Starlink, не забувши про історію її виникнення. Проговорили, як Starlink змінює сьогодні умови ведення війни. Навели докладну інструкцію про те, як підключити та налаштувати термінал. А також, як придбати таку систему в Україні. Та звісно ж, озвучили порядок цін на девайс та абонентську плату за тарифами.

Матеріал про Starlink – більш ніж актуальну супутникову систему у військових умовах, став корисним нашим читачам зараз і залишиться корисним у майбутньому. Коли після перемоги ми всі захочемо трішки відпочити на природі, проте не захочемо відмовлятися від зручного швидкого доступу до всесвітньої мережі.


EcoFlow – все, що потрібно знати про зарядні станції

Ще один технічний опус, що має велику популярність, присвячений зарядним станціям EcoFlow. І це не дивно. По-перше, стаття про автономність, а по-друге, про EcoFlow – одного з лідерів ринку зарядних станцій.

Що являє собою портативна зарядна станція EcoFlow, що важливо знати про зарядні станції, які моделі бувають і для яких потреб необхідні? На всі ці запитання наші читачі знайшли відповіді у цьому матеріалі.

Спеціальна ціна-9%

Крім того, ми порівняли дві лінійки EcoFlow River та EcoFlow Delta з урахуванням більшості характеристик та особливостей:

  • Місткість
  • Вага
  • Розміри
  • Додаткова батарея
  • USB роз'єми
  • Тип акумулятора
  • Кількість циклів

І все це для зручності орієнтування у різноманітності моделей таких складних пристроїв. Впевнений, що комусь наша стаття точно допомогла розібратися у темі зарядних станцій.


ТОП корисних гаджетів під час війни

У цій статті ми постаралися виділити найбільш корисні пристрої на наш погляд, які стануть у нагоді у воєнний час. І величезна кількість тих, хто прочитав матеріал, лише підтверджує важливість таких оглядів.

Зовнішній акумулятор для автономності, GPS-трекер для орієнтування та AirTag для полегшення пошуку цінних речей, дітей та домашніх тварин – лише деякі герої цієї статті.

Наше завдання полягало в тому, щоб підкинути кілька ідей справді корисних гаджетів під час війни та наштовхнути читача на створення власного ТОП-у. Можливо, завдяки ньому хтось зміг визначитись з майбутніми придбаннями.


eSim на смарт-годинник в Україні. Вже можна підключити*

На момент написання цієї статті, 4 січня 2022 року, вбудована Sim-карта на розумний годинник від Apple нарешті запрацювала в Україні. І, звичайно, матеріал мав великий успіх у читачів блогу. Адже цей факт відкрив нові можливості для власників Apple Watch. Стало реальним дзвонити, відповідати на дзвінки і навіть друкувати повідомлення без допомоги iPhone.



w6jsrc9zvh0ns0jke95y9d1bibgxrtum.jpg

У матеріалі ми докладно розповіли, як активувати e-Sim, як перевірити оновлення налаштувань оператора та як налаштувати e-Sim на Apple Watch. А також, як налаштувати смарт годинник з підтримкою стільникового зв'язку для членів сім'ї.

*На сьогоднішній день, оператори на жаль знову відключили цей функціонал. Проте є інсайд, що після закінчення війни eSim на смарт-годинниках остаточно запрацюють в Україні.


Зависає камера на iPhone? Ми знаємо, що з цим робити

А цей матеріал набрав пристойну кількість переглядів і цілком заслужено. Адже тут ми поділилися лайфхаками щодо виправлення некоректної роботи камери в iPhone – одного з найважливіших вузлів у будь-якому смартфоні.

У статті знайщли відповіді на наступні питання:

  1. Не вмикається камера в iPhone – що робити з чорним екраном?
  2. Відео записується без звуку – як виправити?
  3. Фото на iPhone неправильно перевертається.
  4. Не працює спалах – що робити?
  5. Камера на iPhone не фокусується.
  6. Як відключити дзеркальну зйомку на iPhone?

Після прочитання статті наші читачі з'ясували, як усунути найпоширеніші проблеми камери на смартфоні від Apple. Чудово! Рухаємось далі.


MacBook Air M2 vs Air M1 vs Pro M2 Chip. Порівняння

Цей порівняльний огляд, поряд із матеріалом про EcoFlow, зайняв почесне місце серед подібних матеріалів. Весь секрет не лише в найкращих у світі ноутбуках (про них завжди цікаво почитати), а й у докладному викладі основних характеристик топових макбуків.




Починаючи від кольору, дисплея та застосованого чіпа, та закінчуючи часом автономності – купа даних в одній таблиці для зручності розуміння різниці між пристроями. Далі ми порівняли обидва чіпи Apple M2 і Apple M1 і спробували розібратися в доцільності оновлення. Вийшло, на мою думку, цікаво.


Найкращі портативні колонки 2022. ТОП-10

ТОП номер два – лідер читацьких переглядів. Вже традиційний огляд найкращих бездротових колонок від Техно Їжака багатьох наших читачів не залишив байдужим.

У цій статті ми не тільки представили наш досить обгрунтований топчик портативних колонок, а й поговорили про основні умови вибору такого гаджета. Це, насамперед, потужність, а саме, для чого ти хочеш придбати колонку. Далі, автономність, ну тут все вирішує гарний повербанк. Потім маса, для портативного пристрою це важливо.

Ну і останні два критерії – фішки та вартість, взаємопов'язані. А я ще додав би бренд – він, як правило, безпосередньо впливає на ціну. Є про що почитати!


iPhone 14 (2022). Перші характеристики

У статті про iPhone 14 ми зібрали всі найцікавіші інсайди від надійних та перевірених журналістів ще до офіційної презентації нової лінійки найкращих у світі смартфонів. І не помилилися, адже новини про айфони завжди цікаві читачам.

-3%
MQ1D3
47 174 ₴
45 799 ₴
1 145 $
Спеціальна ціна-17%
MPUR3
31 999 ₴
26 499 ₴
662 $

Діагоналі дисплеїв, частоти оновлення, використовувані процесори, датчики безпеки, збільшена батарея і як виглядатиме селфі камера – чутки і плітки в традиційному матеріалі, що заслужено потрапив у сьогоднішній ТОП. Хочеш порівняти зливи інсайдерів з фінальним екземпляром? Тоді ласкаво просимо.


Як Техно Їжак допомагає ЗСУ та волонтерам. Разом до перемоги!

У матеріалі про допомогу ЗСУ та волонтерам ми почали звітувати про те, що вже зробили останнім часом для фронту та розповіли, які напрями нашої роботи вважаємо пріоритетними у воєнний час. Бо наші читачі мають право знати, що ми робимо задля наближення перемоги.

Один із найвидатковіших девайсів на війні – автомобілі. Команда Техно Їжака допомогає збирати гроші на машини, адаптованих до фронту.

У цій статті ми також говоримо про створений нами розділ Military, який у списку інших з'явився у нас на сайті. Говоримо про асортимент продукції, схваленої військовими. Загалом у міру сил для наближення нашої перемоги!



0sq2ok6z02xnmnbpbtjbakzeo5wfek38.png

Ось такі новини Техно Їжака були найпопулярнішими у наших читачів у 2022 році. А ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб хороших новин у 2023 році було більше.

Допомагаємо армії! Віримо у ЗСУ! Працюємо задля перемоги! І тоді вона точно настане у наступному, 2023 році. Слава Україні!




Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар