Megogo – кращий стрімінговий сервіс в Україні. Отримай безкроштовний доступ

Зміст

Так, до Нового року залишаються лічені дні, а отже подарунки близьким вже запаковані, ялинка прикрашена, а холодильник забитий продуктами, які не можна чіпати до 31 грудня. Так ми уявляємо ідеальний світ. Насправді ж, судячи з того, що відбувається на вулицях, все з точність до навпаки :)

З подарунками все просто – переходиш на акцію «Подарунки для сміливих» і швиденько замовляєш те, про що давно мріяли твої рідні. Тільки прям швиденько, щоб Нова пошта встигла доставити все вчасно. А ми відрахуємо 10 грн з кожного чеку на DJI Mavic 3, які поїдуть після Нового року на передову у якості подарунків для наших захисників. З продуктами і ялинкою також питань не має бути. А отже, можна подумати і про дозвілля.

А яке краще дозвілля у законний вихідний першого січня? Звісно ж, гарне кіно в сімейному колі. І тут у нас для тебе є подарунок!


Безкоштовний доступ до Megogo




Просто зареєструйся і отримай email з безкоштовним доступом до сервісу MEGOGO на 3 дні! Тільки поспіши, кількість акційних промокодів обмежена.

Споживай лише ліцензійний контент без перерви на рекламу. Бо гарне кіно має приносити задоволення.


Новий рік у родинному колі з Megogo

А у тебе є фільми, які ти роздивляєшся щороку приблизно в один і той же час? В моїй родині є традиція дивитися спочатку всю серію Гаррі Поттера, потім Фантастичні звірі і, ближче до Нового року, ми переходимо до Один вдома та Різдвяної історії. Інколи Крижане серце ще дивимось. Такі фільми піднімають настрій.

Megogo знає про подібні традиції у багатьох українських сімʼях і, звісно ж, підтримує їх. Саме тому і була створена підбірка «Новий рік у родинному колі», де онлайн-кінотеатр підібрав найкращі картини, для родинного перегляду. Я прям заланував собі час на декілька з них на перше січня.

А враховуючи, що сервіс знає, які фільми його користувачі більше дивляться, можу твердо сказати: тут лише найкраще! Не віриш? Переконайся. Тільки обережно, бо тут можна валипнути.


Про онлайн-кінотеатр Megogo

Megogo – це сервіс українського походження, який вже давно став міжнародним. З Megogo ти отримуєш доступ до фільмів, серіалів, спортивних подій, телебачення, музики і навіть аудіокниг та подкастів онлайн. А це більше 200 000 годин якісного відбірного контенту на будь-який смак.

-7%
MXGY2
5 399 ₴
4 999 ₴
125 $
-7%
MXH02
5 999 ₴
5 599 ₴
140 $

І якщо це тебе не дуже вражає, то скажи, де ще в одному сервісі ти можеш отримати доступ до робіт таких всесвітньо відомих студій, як FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount Pictures? І це далеко не весь список партнерів Megogo. Чесно кажучи, коли я вперше зайшов в цей онлайн-кінотеатр, був приємно вражений.


Як користуватися Megogo

Насправді, просто. По-перше, ти можеш дивитися фільми та TV канали майже на будь-якому телевізорі. Для цього потрібно встановити додаток і зареєструвати свій телевізор через електронну пошту, мобільний, чи за допомогою власного профілю на сайті компанії.

По-друге, у Megogo є зручні додатки для iPhone, iPad та Android смартфонів та планшетів. Це особливо зручно, коли ти в дорозі, а твій «телевізор» у тебе в кишені. Ну і по-третє, споживати контент можна просто з офіційного сайту онлайн-кінотеатру з будь-якого браузера на компʼютері. Зручно!

Для доступу тобі потрібно лише зареєструватися на сайті чи у додатку, та придбати зручну для тебе підписку. До речі, саме зараз діють передноворічні знижки. А з промокодом, який ти можеш отримати зареєструвавшись у формі вище – і передоплата не потрібна. Бо за промокодом ти отримуєш безкоштовний доступ до всього!

-20%
-9%
PFJ4122EU
2 299 ₴
2 089 ₴
52 $

До речі, у Megogo є й абсолютно безоплатний контент. Так би мовити, приємний бонус для кожного.


Контент Megogo

Ми говорили про контент онлайн-кінотеатру вище. Але не зайвим буде трішки заглибитися у цю тему. Бо Megogo – це не просто стрімінговий сервіс. Оформивши всього одну підписку, ти зможеш:

  • Дивитися фільми та серіали. Включаючи ексклюзивні картини від HBO, Sony та інших студій. До речі, мультсеріали від Walt Disney тут також є. І вони класні.

  • Слідкувати за спортивними подіями. Дивився чемпіонат світу по футболу? Аргентина показала просто неймовірний результат.

  • Споживати телевізійний контент українських телеканалів. І 29 з них безкоштовні.

  • Слухати музику. До речі, Megogo запустив власний музичний MEGOGO LIVE.

  • Слухати подкасти та аудіокниги. Для цього тобі потрібен додаток на телефон. Але говорю з власного досвіду – відірватись неможливо. Особливо в дорозі на роботу.

В епоху, коли споживати ліцензійний контент – не просто комфортно, а й модно. А активний захист авторських прав в Україні вийшов на новий рівень, стрімінгові сервіси – це єдине рішення для безтурботного перегляду фільмів та серіалів вдома.

А з Megogo, у цей список додаються ще й телевізійні програми, подкасти, аудіокниги та інші бонуси, бо онлайн-кінотеатр активно розширюється і повсякчас радує своїх споживачів приємнимностями. Це приклад того, як українська компанія, започаткована в 2011 році, у 2023 користується неабияким успіхом на міжнародній арені.

І якщо ти ще не підписаний на Megogo – раджу не гаяти час та просто зараз скористатися промокодом, зареєструвавшись у формі вище. А поки ти реєструєшся, ділимося нашим щорічним ТОП-ом «Фільмів під олівʼє» за версією Техно Їжак. Це наша передноворічна традиція.



Author photo
Автор статті Степан Шкірта
Читати наш блог у Telegram
Дивись фільми зручно на:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар