Яку зарядку вибрати для iPhone 12 / iPhone 12 Pro та інших

Цього року компанія Apple змінила базову комплектацію всієї актуальною лінійки iPhone. Смартфони тепер продаються зі зменшеною коробкою, без зарядного блоку і з новим кабелем Lightning/USB-C. Таким чином купертинівці хочуть зменшити пластикові відходи в навколишнє середовище і зберегти планету. Але що ж робити користувачам?

Вихід є. По-перше, можна продовжити використовувати старий комплект зарядки, який у багатьох залишився від минулого яблучного смартфона. А якщо старого зарядника немає, то можна купити новий від тієї ж Apple. Ну або від інших виробників, на щастя на ринку їх з'явилася величезна кількість.

Який блочок для iPhone вибрати?

Природно, краще за все вибрати фірмову зарядку від Apple. Тоді можна бути впевненим на 100%, що вона не підведе. Для iPhone 12 підійде адаптер Apple 20W USB-C Power Adapter, шо прийшов на заміну Apple 18W USB-C Power Adapter.

20-ватний блок живлення відмінно підійде для зарядки по дроту. До речі, він дійсно набагато потужніший старого пятиватного блочка, тому буде заряджати твій iPhone в рази швидше. Крім цього, він ідеально сумісний з магнітною зарядкою MagSafe.

У парі з нею він видає максимально можливі 15 ВТ, що сьогодні є значним показником для бездротових зарядок. Це єдиний блочок на ринку, який може розігнатися до такої потужності. А значить заряджає він швидше за всіх. Плюс це зручно.

Крім оригінальних блоків живлення існують й копії. Але я хочу розповісти не про “китайські”; копії до яких страшно підключати свій дорогий девайс, а про копії Original Assembly. Це аксесуари, які зібрані за тією ж технологією, з таких же матеріалів, що й оригінал, а часто і на тих же заводах. Саме тому ми ними сміливо користуємося самі та з чистою душею даємо 6 місяців гарантії. У оригіналу, до речі, гарантія 12 місяців.

ezh|864х452.jpg

Крім цих девайсів, є також блоки від сторонніх виробників. Багато з них теж потужні та якісні. Наприклад, у Marakoko USB-C PD Fast Wall Charger 45W збільшена потужність і він підійде для зарядки відразу кількох різних пристроїв.

А у Baseus Bojure Series USB Wall Charger є кілька портів USB-C та USB-A, що підійдуть для кабелів як від нових iPhone, так і для старих. Тож відсутність адаптера живлення в комплекті – це не проблема. Відповідний блочок можна знайти дуже просто. Але ще зручніше заряджатися від магнітної зарядки MagSafe.

Чи варто купувати MagSafe

Якщо вже ми говоримо про адаптери й кабелі, то не можна промовчати про нову магнітну станцію MagSafe. Цей девайс кріпиться до задньої кришки всієї лінійки iPhone 12 і дозволяє заряджати смартфон без всяких проводів. Ось тільки в пару до нього потрібно придбати Apple 20W USB-C Power Adapter, інакше він не зможе розвивати максимальну швидкість зарядки і сенс в ньому втрачається.

Новий аксесуар в цьому році вже встиг показати себе надійним і зручним зарядником. Тому його так полюбили користувачі по всьому світу. Подейкують, що в деяких версіях майбутнього iPhone 13 (12s) і зовсім не буде порту Lightning. Він буде заряджатися тільки від MagSafe та інших бездротових станцій. І знаєш, я в це вірю. Вже дуже зручну технологію запропонувала Apple, викотивши MagSafe.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Кращі аксесуари для iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар