Netflix в Україні – відтепер локалізовано. Що подивитись солов’їною вже зараз?

Майже через шість років після запуску в Україні, Netflix нарешті додав українську локалізацію! Раніше ми вже писали про переваги Netflix, вартість і як підписатися, ти можеш прочитати в цьому матеріалі. З недавнього часу всі ми отримали рідну мову інтерфейсу, а в майбутньому зможемо подивитися все більше контенту солов'їною. Що варто поглянути вже сьогодні?

Netflix українізувався!

Тепер офіційний сайт для нашого регіону отримав новий домен "com/ua" і повноцінний переклад всього інтерфейсу. Українська стала однією з 30 мов, яку додали розробники. Крім того, платформа створила українську службу підтримки в форматі голосових дзвінків і чату. Вона працює з 15:00 до 23:00.



864х452_01.jpg

Компанія також зробила офіційні сторінки в Facebook, Instagram і YouTube солов'їною. Локалізація в нашій країні свідчить про те, що в майбутньому платформа буде додавати до всіх фільмів, серіалів і мультиків український дубляж або хоча б субтитри.

Раніше компанія вже заливала безліч контенту на нашій рідній мові. Одним з перших став мультфільм "Губка Боб в бігах". Які ще кінофільми і серіали варто подивитися з тих, що вже переведені – зараз розповімо.

Що подивитися з Netflix на українській – ТОП-5 від Техно Їжака

"Ферзевий гамбіт". Серіал розповість про дівчинку-сироту Бет Гармон, яка відкрила в собі величезний талант до шахів і хоче завоювати статус одного з кращих гравців в США. Історія розгортається в середині 1950-х років і триває до 1960-x з властивим цього періоду сексизмом. Однак Гармон все одно здобуває собі звання гросмейстера.

MLVP3
46 872 ₴
49 199 ₴
1 230 $

Бет відчуває постійну напругу. Вона бореться з емоційними проблемами, наркотичною та алкогольною залежністю. Після різкого зльоту дівчинка згортає на шлях саморуйнування. "Ферзевий гамбіт" став найпопулярнішим міні-серіалом в історії Netflix: за перший місяць його подивилися 62 млн осіб.

"Як стати тираном" (субтитри). На початку літа на сервісі вийшла шикарна документалка, яка знайшла найбільшу популярність саме серед наших співвітчизників. "Як стати тираном" в червні піднялась на друге місце ТОПу в Україні. На нашу думку, на неї варто звернути увагу.

"Статеве виховання". Британська комедія про проблеми підлітків із середньої школи завоювала величезну популярність по всьому світу. Вона розповість історії юних школярів, які тільки починають стикатися з дорослими проблемами і вчаться їх вирішувати. Серіал підкуповує своєю щирістю, в одному з героїв ти напевно знайдеш себе.



864х452_03.jpg

"Корона". Драма про любовні інтриги і політичні поєдинки навколо найвідомішого монарха світу – Королеви Єлизавети ІІ. "Корона" розповість про те, як Її Величність Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії вплинула на хід всесвітньої історії.

Наш фаворит – "Дивні дива". Захоплююча історія про малюків, які борються з наслідками таємного експерименту військових США. Серіал виконаний в дусі фільмів жахів 80-х і чимось нагадує сюжети Стівена Кінга. Жодного спойлера більше!

Вся команда Техно Їжака бажає тобі приємного перегляду на твоєму iPhone, iPad або Apple TV :)


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар