Стайлер Dyson Airwrap: огляд, переваги, ціна

Зміст

Глянцеві видання називають Dyson «іконою стилю». Інфлюенсери та блогери роблять огляди на нього, кожна друга дівчина мріє про цей стайлер. Тим часом ми підготували огляд на Dyson Airwrap.


Характеристики та переваги

Dyson Airwrap має шалену популярність, тому що стайлер дозволяє створювати салонні укладки в домашніх умовах. Бренд випустив нову модель для пухнастого, кучерявого та хвилястого волосся, а також для тих, хто прагне обʼєму. (Можна вважати, що ця модель підходить для всіх). Модель отримала назву Dyson Airwrap Complete Long Diffuse. В комплекті йдуть дві нових насадки:

  • велика кругла щітка для обʼєму довгого прямого волосся;
  • дифузор, що допомагає створити хвилі та локони, одночасно зменшуючи пухнастість волосся.

Компанія Дайсон відрізняється тим, що знає як працює потік повітря. Компанія використала ефект Коанда, який використовується в авіабудівництві для конструкції крила літака. Використовуючи закони динаміки, Дайсон створив фен, який полегшує укладання волосся без використання надвисоких температур. По суті потік повітря втягує твоє волосся в себе, що створює додатковий натяг на круглій щітці. Тобто насадка захоплює локон та закручує навколо себе.


Стайлер Dyson Airwrap: детальний огляд

Почнемо з управління. На девайсі є кнопки:

  • увімкнення;
  • температури (4 режими нагріву);
  • повітряного потоку (3 швидкості).

Вони розташовані на задньому боці корпусу ручки. Світловий індикатор демонструє вибір режиму потужності.

Далі, звернемо увагу на потік повітря. В більшості сучасних фенів цей момент слабо контролюється. Потік може бути або занадто слабким, або навпаки – сильний. Як показало тестування Дайсона, кожен режим набагато потужніший, аніж в аналогів. Сучасна технологія контролює сталість тиску, швидкість подачі повітря.



Dyson

З Дайсоном не буде ефекту перегрівання волосся або шкіри голови. В девайс вбудовані спеціальні сенсори, які контролюють цей момент.

Взагалі, безпека для волосся – один з головних пріоритетів стайлера. Користувачу не потрібно турбуватись про безпечну відстань при сушці. Конструкція фена зроблена так, щоб берегти волосся.


Вплив Дайсона на волосся

Бренд Дайсон зробив революцію серед стайлерів та фенів. На відміну від конкурентів девайс не шкодить структурі волосся. Давай розберемось чи справді це так.

  1. Технологія Coanda, про яку ми писали віще, використовує потік повітря для створення локонів, а не тепло. А так, як не використовується гаряче повітря, волосся не пошкоджується.
  2. Температурні датчики регулюють температуру повітря, запобігаючи перегріву.
  3. Насадки з мʼяким покриттям запобігаю сплутуванню та заломленню волосся.
  4. Регулювання швидкості повітря та температури дозволяє адаптувати девайс під тип волосся.

Бренд переробив насадки, щоб зробити укладку простішою та швидкою. Нові щітки закручують волосся в обох напрямках, завдяки чому підходять до різних типів волосся.

Новинка в лінійці Airwrap – це велика кругла щітка для обʼємної укладки. Насадка має тонкі та довгі щетинки, які забезпечують правильний напрямок повітря і його розподіл. Завдяки цьому створюються чіткі та текстуровані локони.


10 причин купити Дайсон Airwrap

Стайлер для волосся Dyson Airwrap Styler – це ґаджет, який ідеально підходить для домашнього використання. З першого релізу девайс отримав багато прихильників та прихильниць.

Користуючись Дайсоном в результаті ти отримаєш:

  1. Блискуче, гладеньке волосся.
  2. Зменшення пушіння волосся.
  3. Створення салонних укладок в домашніх умовах.
  4. Швидке висушування без пошкодження та перегрівання.
  5. Відсутність вібрації, що допомагає руці не втомлюватись.
  6. Комфортний звук під час роботи.
  7. Можливість випрямити різні типи волосся.
  8. Забезпечення природної форми волосся та укладки.
  9. Самоочищення девайсу.
  10. Різноманіття насадок.

Якщо ти шукаєш кращий стайлер для волосся – Dyson Airwrap найкращій вибір.


Де купити Дайсон

Купити Dyson Airwrap можна в інтернет-магазині Техно Їжак, або в шоурумі. Придбати стайлер можна в розстрочку. Також на сайті постійно діють знижки та акції. Заходь та обирай техніку!Вартість стайлера Дайсон 699 доларів США.


FAQ

Яка ціна на Дайсон?

Ціна Dyson Airwrap Complete Long Diffuse – 599 доларів США.


Чи можна купити Дайсон в розстрочку?

В магазині Техно Їжак можна купити Дайсон в розстрочку через Монобанк або ПриватБанк. Оформити можна, як онлайн на сайті так і в шоурумі.


Чи можна Дайсоном Airwrap сушити волосся?

Так. Завдяки новій насадці з ефектом Coanda, яка підтримує два режими: сушіння та розгладження. Перший режим можна використовувати для любого типу волосся.


Для чого потрібні різні насадки Дайсон Airwrap?

В кожного свій тип волосся і для створення повсякденного образу для різних людей знадобляться різні насадки. Також варто зазначити, що набір дозволяє створювати багато цікавих образів: романтичні локони, ретро-укладка, сміливі кучері тощо.

Як краще робити укладку на вологе чи на сухе волосся?

Для кращого ефекту волосся повинно бути свіжовимитим. Спочатку за допомогою нової насадки з ефектом Coanda підсуши волосся, а потім можна займатись стайлінгом.


Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі Dyson
Коментарі
Додати коментар