Про нову реверсивну бездротову зарядку в iPhone 13

Подейкують, що Apple хоче оснастити майбутню модель iPhone 13 поліпшеними магнітами і зарядною котушкою. Ці деталі дозволяють яблучному смартфону заряджатися без проводів через MagSafe.

Найімовірніше, апгрейд дозволить гаджету не тільки швидше набирати 100%, але і підживлювати інші девайси. Наприклад, бездротову гарнітуру AirPods. Таке нововведення здається майже нереальним і надуманим, проте у нас є вагома причина повірити в цей божевільний слух.

Що таке реверсивна зарядка?

Отже, ми майже напевно знаємо, що Купертіно поліпшить котушки для бездротового живлення. А це означає, що MagSafe почне ще швидше заповнювати акумулятор від 0% до 100%. Можливо в iPhone також з'явиться повноцінна реверсивна зарядка.



1ezh|864х452.jpg

Як це працює? Система котушок і магнітів в яблучному смартфоні, яка дозволяє йому заряджатися від MagSafe, зможе не тільки споживати енергію, а й віддавати її все тим же бездротовим способом.

Наскільки можлива поява реверсивної зарядки в iPhone?

Особисто ми впевнені в такому нововведенні. Все тому, що Apple зробила перші спроби впровадження цієї технології ще в iPhone 11. Експерти знаходили в ньому сліди від тієї самої реверсивної підзарядки. Крім того, на запатентованих кресленнях 12-го покоління яблучного телефону вона теж є.

-21%
MHDH3
23 499 ₴
18 599 ₴
465 $

Чому компанія з Купертіно так і не активувала технологію в існуючих моделях – незрозуміло. Ймовірно, тоді розробники банально не змогли створити якісну робочу деталь. Але два роки їм повинно було вистачити, щоб закінчити проект.

Що ще відомо про iPhone 13

Раніше інсайдери вже розповідали, що пристрій отримає дисплей виготовлений за новою технологією. Чорні пікселі не будуть споживати енергію, від слова "зовсім". Таким чином, темний колір буде максимально глибоким і якісним, до того ж батарея стане витрачати менше енергії.



2ezh|864х452.jpg

Бонусом до цього стане режим "Always ON". Він дозволить виводити на вимкнений екран якусь інформацію. Наприклад, час, дату і заряд акумулятора. Частота оновлення кадрів досягне 120 Гц. Багато користувачів дуже чекають цього.

Ходять чутки, що нове сімейство обзаведеться зйомкою відео в портретному режимі. Власники майбутньої моделі також зможуть накладати розмитий фон на вже відзняті відео та фото.

-16%
MWP22
9 495 ₴
7 999 ₴
200 $
Спеціальна ціна-5%

Але найбільшою таємницею оповита назва iPhone 13. Швидше за все, він не отримає забобонний "нещасливий" індекс "13". За результатами дослідження одного американського видання, 74% опитаних громадян США не хочуть купувати гаджет з цим числом в назві. Тому швидше за все чекаємо релізу iPhone 12s.

Особисто нам не важливий серійний номер. Ми все ж звертаємо більше уваги на нові фішки. І реверсивна зарядка – це дуже грандіозне нововведення. Сподіваємося, інсайдери нічого не наплутали.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар