Все про першу презентацію Apple цього року

Поки що не зрозуміло, чи відбудеться в березні перша в цьому році презентація Apple. За даними видання MacRumors, івент повинен пройти 23 березня. Але до заходу залишається всього кілька днів, а компанія так і не розіслала запрошення, і не оповістила про свій захід якимось іншим чином.

Але ми все ще віримо в традиційний підхід Apple до презентацій і чекаємо одну з них в березні. Інсайдери повідомляють, що на івент розробники представлять як мінімум три новинки. Ми зібрали всю інформацію про них в одному матеріалі і вже поспішаємо поділиться нею.

Довгоочікувані брелоки AirTag

Вже не перший рік ми чекаємо виходу пошукових трекерів AirTag. Вони повинні допомагати в пошуках втрачених речей, на яких вони закріплені. Маячок буде відображатися в фірмовому додатку "Локатор" на iPhone або іншого пристрою Apple.

Брелоки передають інформацію про своє місцезнаходження через технологію UWB, використовуючи всі яблучні пристрої, які знаходяться неподалік. Таким чином, гаджету не потрібно підключення до мережі.



1ezh|864х452.jpg

У скептиків були побоювання з приводу того, що AirTag можна буде використовувати в стеженні, начепивши на жертву. Але розробники подбали про це, додавши можливість визначення чужих брелоків поруч з твоїм смартфоном. Якщо який-небудь AirTag буде підозріло слідувати за тобою, то iPhone відключить його.

iPad Pro 2021 або iPad mini 6

Яку з цих моделей випустить Apple поки не зовсім зрозуміло. Досить довгий час інсайдери активно зливали інформацію про iPad mini 6 зі збільшеним екраном, потужним процесором A14X і підтримкою пера Apple Pencil.

Але зараз у мережі з'явилося більше чуток про iPad Pro 2021. Він теж повинен отримати замість дворічного чіпа A12Z супер продуктивний A14X або навіть M1, як в MacBook, і новий екран, виконаний за технологією miniLED. Який пристрій ми побачимо в результаті – неясно. Сподіваємося, відразу обидва.

AirPods Pro 2 і AirPods 3

Ще одними бажаними новинками повинні стати дві моделі бездротової гарнітури. AirPods 3 ми нещодавно побачили на злитих знімках. Вони будуть схожі на перші "Прошки", але без силіконових амбушюр і ряду функцій. Навушники позбудуться шумозаглушення та режиму прозорості. В іншому – все як і раніше.



2ezh|864х452.jpg

А ось що нас чекає в AirPods Pro 2 зовсім незрозуміло. Мін-Чі Куо говорив, що інженери змогли урізати ніжки і зробити меншим кейс-зарядку. Поки це все, що відомо...

Неймовірні новинки

У мережі також ходить багато чуток про такі пристрої, як MacBook Pro, iMac з miniLED-дисплеями і процесором M1X, а також про iPhone SE 3. Але ми дуже сумніваємося в їх швидкому релізі.

Яблучні комп'ютери зазвичай з'являються восени, тому їх реліз навесні буде чимось фантастичним. А лінійку SE купертинівці оновлюють далеко не кожен рік. У 2020 ми тільки побачили iPhone SE 2, тому в 2021 чекати смартфон не варто.

Залишається ще одне велике питання – чи проведе Apple презентацію 23 березня? Цілком можливо, що ніякого івенту зовсім не відбудеться. Можна припустити, що в цьому році гаджети просто з'являться відразу на офіційному сайті, як це вже траплялося кілька разів.

Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні продукти Apple:
Коментарі
Додати коментар