Офіційно про WWDC 2020. Apple змінила формат заходу


Через спалах Коронавіруси по світу скасовують фестивалі, концерти та виставки. І світ технологій теж не залишився без втрат. У лютому ми так і не побачили саму велику технологічну конференцію MWC 2020. А в березні свій захід скасувала корпорація Google.

Вже тоді ми задумалися над тим, що слідом за ними свій захід може також скасувати і Apple. На жаль, приблизно так воно і сталося.



ezh|864х452-1.png

13 березня Яблучна корпорація офіційно заявила про те, що переведе конференцію для розробників WWDC 2020 в онлайн-режим. А березневої презентації, на якій ми очікували побачити iPhone 9 (SE2), швидше за все і зовсім не відбудеться.


Apple WWDC 2020 пройде онлайн

Захід як і раніше відбудеться в червні. WWDC 2020 стане 31-ою конференцією за весь час, але вперше вона пройде в онлайн-форматі. Проте, розробники запевняють, що всі глядачі незважаючи ні на що отримають найширший набір контенту.


У компанії заявили, що перевести конференцію в новий формат їх змусила ситуація, що склалася в світі. Ймовірно, вони мали на увазі поширення коронавірус. До речі, для компенсації збитків, пов'язаними зі зміною планів, Apple передасть один мільйон доларів США місцевим організаціям в Сан-Хосе.


Що покажуть на WWDC

Щороку в рамках івенту для розробників компанія показує нові версії прошивок. Цього разу співробітники Купертіно також обіцяють надати ранній доступ мільйонам розробникам до апгрейд операційних систем для iPhone, iPad, Mac, Apple Watch і Apple TV.



ezh|864х452-3.png

У цьому році також покажуть багатий набір інструментів для роботи розробників в програмах для яблучної техніки. Найближчі місяці співробітники обіцяють докладніше розповісти про програму конференції через електронну пошту в додатку та на сайті для розробників.

Ця новина не дуже сильно засмутила нас. Добре, що в компанії розуміють всі ризики проведення такої популярної і масової презентації. У будь-якому випадку, всі новинки ми неодмінно побачимо, а сам формат насправді не такий вже й важливий. До речі, схоже бюджетний iPhone теж покажуть тут. Але це не точно.

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар