Чому Apple скасовує жовтневу презентацію?

Так, на жаль, це правда. Не дивлячись на те, що останні кілька років стало приємною традицією очікувати два, а то й три осінні івенти Apple, запланована на жовтень яблучна презентація не відбудеться. Про це повідомляє Марк Гурман, редактор Bloomberg. А цьому чуваку точно можна вірити, адже він – відомий інсайдер.

Про вересневу презентацію Apple читай тут.


Що буде натомість?

Майже щороку після презентації iPhone та Apple Watch компанія проводить додаткову пресконференцію в жовтні, на якій з’являються оновлені iPad і MacBook. Але 2022-й – виключення. Марк Гурман вважає, що Apple вирішила так через те, що нові гаджети не отримають суперглобальних покращень, а більшість нововведень стосуватиметься продуктивності. Тож проводити заради цього окремий захід – ну таке)



bezh|864х452.png

Проте не засмучуйся, без новинок Apple нас не залишить. Незабаром у продажу з’являться такі гаджети:

  • Mac Mini із системами на чипах Apple M2 і M2 Pro;
  • MacBook Pro 14'' і 16'' з чипами M2 Pro і M2 Max;
  • iPad Pro 11'' і 12,9'' з чипом M2;
  • iPad 10;
  • І навіть, можливо, Apple TV з A14.

Швидше за все, всі вони будуть представлені на сайті в супроводі пресрелізу.

Бюджетний iPad 10 2022 року, імовірно, отримає зменшену рамку. У якості начинки буде однокристальна система Apple A14, а інтерфейс буде замінено USB-С. iPad Pro 11'' і 12,''9 окрім чипа M2 за прогнозами стане першим iPad, який отримає свій MagSafe. Також очікуються нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro з процесорами M2 Pro/Max. Дизайн ноутбуків не зміниться.

Але якщо Apple презентацію скасувала, це не означає що ми теж позбавимо тебе цього задоволення! Коли вийдуть нові яблука, ми як завжди все покажемо і розкажемо. Тож якщо чекаєш на девайси так само сильно, як і ми, стеж за нашими новинами)



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар