«Пошта любові до ЗСУ» у Техно Їжаку

Зміст

Цього року ми вирішили не виділяти День святого Валентина, чи 8 березня в окремі акції, а запустити цілий сезон любові і приствятити його найдорожчим – ЗСУ. Хтопці, та дівчата, які у цей час боронять нашу Батьківшину, щиро дякуємо вам і чекаємо живими та здоровими з премогою вдома!

А тут, у тилу, для пришвидшення перемоги у війні потрібна згуртованість всього суспільства. Кожен може зробити внесок у наближення поразки путінської армії, адже це стосується нашого спільного будинку. А іншого в нас нема!

Саме тому для допомоги захисникам на фронті команда Техно Їжака запускає цілу лінійку поштових листівок українських дизайнерів та художників. Як це працює, творці беруть участь у проекті і на що підуть усі отримані кошти від продажу – далі у цьому матеріалі. Поїхали!


«Пошта любові до ЗСУ» – як це працює?

До проекту «Пошта любові до ЗСУ» доклали руку (у прямому розумінні) низку відомих українських ілюстраторів. Їхнім завданням стало оформлення поштових листівок, які мають потрапити до наших захисників. І вони з ним чудово впоралися!





Подарунки для закоханих | Техно Їжак

Але у чому механіка процесу і як він працюватиме? Все дуже просто.

Листівка, яку можна придбати на сайті та у роздрібних магазинах Техно Їжака по всій країні складається з двох половинок, розділених перфорацією. Половинки однакові, тому вибір який саме залишити собі буде неважким. Отже, що робити з листівками?

  1. Купуєш листівку в Техно Їжаку – 100% продажів ідуть на дрони для військових.

  2. Поділяєш листівку на дві частини.

  3. Одну частину залишаєш собі, іншу – підписуєш для ЗСУ.

  4. Кидаєш підписану листівку до спеціальної поштової скриньки в магазинах Техно Їжак.

Ну а ми, у свою чергу, зобов'язуємось передати твою частину листівки з побажаннями воїнам, які б'ються на передовій. Крім того, можна відправити листівку самостійно, якщо знаєш, де воюють твої близькі та друзі. Але не забудь наклеїти на неї марку. А ще листівку можна просто залишити собі – так вона теж працює.

100% коштів із продажу листівок йдуть на закупівлю дронів DJI Mavic 3 для військових. Дрони зараз – суперпотрібна річ на фронті, тому для їхнього придбання ми і створили цей і минулий проект. За результатами акції плануємо зібрати близько 1 мільйона гривень на 10 плюс дронів. Чи вийде? Мусить вийти!


Чиї ілюстрації?

А тепер кілька слів про творців, які наповнили візуальну складову «листів любові до ЗСУ» змістом, переживаннями та надією на перемогу.

Усього їх сім. Так, саме стільки художників-ілюстраторів попрацювали над проектом «Пошта любові до ЗСУ». Про кожного докладніше.


Артем Гусєв

Окрім військової ілюстрації, Артем Гусєв займається графічним дизайном та креативним управлінням. Працює у сфері реклами з акцентом на брендинг, візуальні комунікації, креативну стратегію, інтегровані кампанії та креативний менеджмент.

#TEXT_ELEMENTS_1#

У своїй роботі він намагається знаходити нестандартні ідеї з цікавими трюками у візуалізації та із задоволенням співпрацює із соціальними проектами.


Марія Кінович

Художник Марія Кінович живе та творить у Києві. Працює з різними клієнтами та завданнями: від летерингу до ілюстрацій до айдових відео. Але її фаворитами на всі часи все ж таки є ілюстрації для соціальних проектів, мереж і книг.


Нато Мікеладзе

Ілюстратор Нато Мікеладзе працює у креативному просторі МІСТОХАБ – першому у Полтаві проекті імпакт-інвестицій, точці об'єднання соціально відповідальних людей.

#TEXT_ELEMENTS_2#

А також Нато є співзасновником українського бренду NaSviato, що включає оформлення інтер'єрів, розпис стін та дизайнерські прикраси.


Віктор Грудаков

Київський художник Віктор Грудаков – артдиректор маркетингової агенції Once. Займається веб-дизайном, брендингом, рекламними комунікаціями та, звичайно ж, ілюстраціями. Його «Галерея війни» є хронікою повномасштабного вторгнення та водночас пошуком власного стилю як художника-ілюстратора.


Ліза Яблонська-Михайлусь

Художниця та дизайнер Ліза Яблонська-Михайлусь родом із Києва. Спеціалізується на ілюстраціях для книг, особливо дитячих та медійної ілюстрації. Але також відкрита і для інших проектів.


Олег Семак

Олег Семак – художник та ілюстратор з Києва. Його засоби – це графічні оповідальні форми, живопис та цифрове мистецтво. Він – творець свого всесвіту з усією увагою до деталей.


Анна Гаврилюк

Художниця-ілюстраторка Анна Гаврилюк у своїх роботах візуалізує метафори та шукає альтернативні шляхи вирішення.

#TEXT_ELEMENTS_3#

Переважно працює з папером, але робить і розпис. Кожна її ілюстрація буквально дихає символізмом!


Дякуємо, що відгукнулись!

Наш проект «Пошта любові до ЗСУ» зібрав цілу плеяду сучасних художників-ілюстраторів України. До речі, величезне їм дякую, за те що відгукнулися та взяли участь у такій важливій акції! І все це для єдиної мети – допомогти нашим захисникам. Адже чим більше листівок ми підпишемо для захисників – тим більше дронів поїде на передову!

Тому купуй листівки разом із подарунками коханій людині на 14 лютого та допоможи наблизити перемогу!


Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар