Розіграш iPhone 12 Pro на честь відкриття Showroom 2.0

Друзі, ви звичайно ж чули, що ми відкрили Шоурум нового формату у Харкові (пл. Конституції, 12) і звичайно ж, ми не могли залишити наших улюблених клієнтів без подарунків. Свято ж! Ось як ми втілили в життя нашу задумку!


Розіграш iPhone 12 Pro

Це був розіграш з найпростішими умовами. Щоб отримати новий iPhone 12 Pro потрібно було зробити будь-яку покупку в нашому магазині на пл. Конституції або забрати своє інтернет-замовлення і купити що-небудь в шоурумі з 2 по 11 серпня включно. Детальніше про акцію тут.



1TE_1_1200х628.jpg

І ось прийшов час провести розіграш. В акції брали участь всі хто виконав умови. Цього разу пощастило Микиті. Вітаємо переможця! Це правда відмінний подарунок!

До речі, Микиті пощастило двічі. У хлопця є чудова дівчина Христина, якій він відразу і подарував новенький iPhone. Пропонуємо подивитися разом цей хвилюючий момент розпаковки :)





Тож тепер новенький iPhone 12 Pro відправився в сім'ю Микити і Христини. Вітаємо переможців і завжди чекаємо знову в наших магазинах.

А тим, хто не виграв цього разу, хочемо нагадати – це далеко не останній шанс отримати відмінний девайс виконавши прості умови. Попереду нас чекає ще багато крутих подарунків! :)





Розіграш проводився через сервіс random.org. Доля вибрала Геннадія і ми дуже разі, що порадували ще одного нашого клієга. Далі – більше.



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар