ТОП-5 фішок Telegram

Telegram, на нашу думку, є найкращим месенджером з усіх, якими ми користуємося. Він не гальмує як Messenger, в ньому немає стільки реклами і спаму як в Viber, а ще в наших краях він набагато популярніший ніж WhatsApp. Загалом, користуватися "літачком" - одне задоволення.

А якщо ти знаєш деякі секретні фішки, то зможеш значно прокачати свою взаємодію з Telegram. Де вони знаходяться і як їх включити - зараз розповімо.

Додаємо в свій месенджер другий аккаунт

Деяким з нас потрібно в одному додатку мати доступ до декількох облікових записів одночасно. Часто така необхідність виникає, якщо ти паралельно зі своїм особистим обліковим записом розвиваєш робочий канал. Або ж у тебе вдома є загальний iPad для кількох членів сім'ї.



123ezh|864х452.jpg

Щоб додати в месенджер ще одну сторінку користувача, потрібно всього лише перейти в меню і затримати палець на іконці "Налаштування". З'явиться нове вікно, в якому можна зайти в другий аккаунт.

Як увійти в меню секретних налаштувань

Далеко не кожному користувачеві відомо, що в месенджері з "літачком" є окреме секретне меню з налаштуваннями. Його не можна так просто знайти серед всіх пунктів меню. Щоб увійти в таємні настройки, необхідно 10 разів поспіль швидко тапнуть по значку "Налаштування".

#TEXT_ELEMENTS_1#

Напевно тобі цікаво, що можна зробити в цьому розділі...Секретна сторінка дозволяє скинути діалоги, імпортувати контакти, очистити кеш, заборонити доступ до камери та інше. Але найкрутіша її фішка - можна відзначити повідомлення непрочитаними.

Активація функції заглушення шумів

Ще одна маловідома функція Telegram під назвою Noise Suppression дозволяє відсікати всі зайві шуми. По суті, це сама стандартна система активного шумозаглушення.



1234ezh|864х452 копия.jpg

Вона з допомогою зовнішніх мікрофонів прибирає непотрібні звуки навколо тебе і допомагає в запису якісних голосових СМС. Дуже зручна фіча для тих, хто часто відправляє "голосовушкі".

Як очистити Telegram від сміття

З часом месенджер набивається величезною кількістю сміття (кешем, непотрібними даними і іншим). Але все це можна запросто видалити прямо з Настройок без зайвих програм. Пункт "Clear Database" почистить базу даних, а "Clear Database and Cache" прибере з твого iPhone інший шлак.

#TEXT_ELEMENTS_2#

Ми також дуже рекомендуємо оптимізувати збережену інформацію, натиснувши на рядок "Optimize Database". Якщо зробиш все вищеперелічене, то звільниш як мінімум 2-3 ГБ місця. Що дуже навіть не завадить.

Як поліпшити якість відео

За замовчуванням на яблучних пристроях в Telegram вже обрані кодеки H264 і H265. Вони стискають відеозапис, щоб зменшити їх розмір і заощадити трафік. Але разом з тим, вони також погіршують якість.



1234|864х452 копия.jpg

Якщо ти хочеш отримати більш якісну картинку, то можеш вибрати інший кодек. Є також варіант, який і зовсім не стискає відео. Він називається "No Preference", і ми рекомендуємо вибрати саме його.

Це все, що ти повинен знати про Telegram! Дивно, скільки гнучких налаштувань всередині месенджера залишили нам розробники. Деякими з них точно варто скористатися, щоб прокачати додаток.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар