Дивись Netflix безкоштовно! Сервіс тепер доступний без передплати

Під час карантину всі дивилися Netflix – зростання користувацької аудиторії за квартал удвічі вище очікуваного. І це не дивно.

Онлайн-кінотеатр з фільмами і серіалами власного виробництва зміг зробити те, що так і не вдалося телебаченню. Netflix дарує нам високоякісний контент без реклами, який доступний тоді, коли зручно і де зручно користувачу.

Ти можеш почати дивитися фільм в додатку на iPhone, продовжити в браузері на Mac, а додивитися на Apple TV. Чи не це головний критерій успіху?



ezh|864х452-1 3.png

А тепер стрімінговий сервіс ще й доступний без передплати!

Netflix відкрив доступ до деяких серіалів і фільмів без оформлення підписки

Частина серіалів і фільмів оригінального виробництва компанії тепер можна переглянути прямо на офіційному сайті. Для цього пропиши в браузері netflix.com/ua/watch-free і вибери бажану картину.

Для безкоштовного перегляду доступні: «Пташиний короб», «Дуже дивні справи» (1 епізод 1 сезону), «Бос-молокосос: знову в справі», «Еліта» (1 епізод 1 сезону). І це далеко не повний список, що не може не радувати.

Виникає логічне запитання: навіщо це Netflix? Адже виробництво будь-якої картини коштує чималих грошей.



ezh|864х452-2 2.png

Все просто, це все зроблено в маркетингових цілях. «Ми шукаємо нові маркетингові пропозиції, щоб залучити нових передплатників і дати їм кращий користувальницький досвід на Netflix», – розповів представник компанії.

Перед початком перегляду тобі запропонують подивитися тридцятисекундний ролик, який можна пропустити. А коли ти зрозумієш як це круто дивитися оригінальний контент в хорошій якості і захочеш підписатися – це можна буде зробити тут же, на сайті компанії.

До речі, перші 30 днів – безкоштовно! Просто підв'яжи карту і насолоджуйся необмеженим переглядом. Про вартість передплати і про те, як її оформити, ми вже писали раніше.


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар