Чи варто брати Б/У iPhone? Без сумнівів ТАК! Розбираємося в питанні докладніше

Якщо ти підписаний на нас і читаєш цей матеріал, то напевно любиш круті пристрої. Але найголовніший гаджет для всіх користувачів сьогодні – це звичайно ж смартфон. Ми його постійно носимо з собою в кишені. Протягом дня постійно комусь дзвонимо, щось шукаємо в інтернеті, читаємо новини, книги, дивимося відео...

Якщо вже й купувати смартфон, то тільки дійсно хороший. А в плані гідної техніки користувачів ніколи ще не підводила компанія Apple зі своїми iPhone. Щороку Купертіно випускає одні з кращих моделей на ринку. Але новенький пристрій, як правило, коштує недешево і доступний не кожному.

Чому Б/У iPhone варто брати

Щоб купити собі заповітний iPhone не обов'язково довго та нудно відкладати гроші. Б/У пристрій – це можливість придбати яблучний смартфон вже зараз на 30-40% дешевше нового. При цьому, ти отримуєш той же гаджет в тій же коробці, який нічим не відрізняється від запакованого в плівку.



ezh|864х452-1.jpg

Усі власники погодяться, що смартфони від Купертіно служать довго та вірно. Вони не починають глючити через місяць після покупки, як гаджети від деяких китайських компаній. Працюють стабільно і якісно довгі роки. А ще, що не менш важливо, Apple повсячас випускає на них оновлення iOS.

Зазвичай, всі користувачі надягають на новий пристрій чохол і клеять захисне скло. Тому навіть Б/У девайси виглядають часто не гірше нових. Звичайно, є й ті, хто ставився до смартфону недбало.

Головний ворог для будь-якого гаджета – падіння і вода. Навіть невелике падіння може призвести до того, що якась деталь вийде з ладу. Може навіть не відразу, а через деякий час. З цим ніколи не вгадаєш.

Що стосується попадання води у корпус, то тут і говорити нема про що. Утоплеників брати не можна ні в якому разі. Такі девайси також можуть поламатися у будь-який момент.

Спеціальна ціна-10%
MGJ73/MGH83
14 300 ₴
12 799 ₴
320 $

Якщо ти збираєшся купити собі Б/У iPhone, пам'ятай про ці два основні правила. Перевірити чи падав девайс дуже просто. Перш за все, зверни увагу на те, чи міняли дисплей. Найчастіше колишні власники встановлюють не оригінальний екран з гіршим розширенням. Це помітно у порівнянні з оригіналом.

А ось перевірити на потрапляння води у корпус і якісь інші заховані поломки складніше. Це зможуть зробити тільки фахівці. Знайти хоча б одного такого важко. Але в нашому магазині є потрібні експерти і вони ретельно перевіряють кожен Б/У iPhone.

Б/У iPhone від Техно Їжака

Яблучні Б / У смартфони ми привозимо з США. Чому? Користувачі зі Штатів зазвичай купують собі нову модель щороку, а іноді й частіше. Тому вони зберігають відмінний зовнішній вигляд і працездатність.



ezh|864х452-3.jpg

Беремо тільки робочі гаджети, які не ремонтуємо і не змінюємо оригінальні деталі. Кожен iPhone з США проходить три етапи перевірки. Перший у США, наступний вже в нашій країні у нашому сервісному центрі та останній – перед самим продажем у магазині.

Щоб користувач не сумнівався у тому, що Б/У девайс прослужить йому довго і вірно, ми даємо гарантію на 6 місяців. У комплекті йде сам телефон, оригінальна коробка та навіть зарядка. iPhone 2020 заздрять такій комплектації :)

Щоб користуватися класним і сучасним гаджетом не обов'язково довго відкладати гроші. Купуючи Б/У iPhone ти отримуєш все той же ТОП-овий смартфон, тільки дешевше і просто зараз.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар