ТОП 10 новорічних техно-подарунків для хлопців. Подаруй йому справжні емоції!

Найкращі техно-подарунки хлопцю:

  1. Консоль та іграшки
  2. Вініловий програвач
  3. Бездротову колонку
  4. Навушники
  5. Розумний годинник
  6. Набір для далекої подорожі
  7. Камера
  8. Коптер
  9. Рюкзак
  10. Книжка

Здається, останні дні перед Новим роком є найважчими. Комусь потрібно встигнути закрити всі завдання роботи, хтось здає сесію, ну а хтось з нетерпінням готує житло для зустрічі 2022-го.

У всій цій метушні важливо не забути приглянути милі подарунки для своїх близьких. Це мають бути не звичайні презенти, а такі, щоб людина розтанула! У цьому матеріалі поговоримо про те, який подарунок можна зробити хлопцеві, другові, братові або знайомому. Поїхали!

1. Консоль та іграшки

Навіть найлютіші чоловіки десь глибоко в душі завжди залишаються хлопчиками. Саме тому вони з дитячим запалом захоплюються комп'ютерними іграми та приставками. Мрією практично кожного сучасного хлопця є консоль останнього покоління PlayStation 5. Цей подарунок викличе найщиріше і найгучніше “ВАУ!”.

Спеціальна ціна-4%

Крім пристрою від Sony, можна також переглянути Xbox Series X або Nintendo Switch. Вони не залишать байдужим нікого. Ну а якщо в нього вже є приставка, то можна подарувати якусь класну гру. Хлопець це обов'язково оцінить.

2. Вініловий програвач

Меломан буде в захваті, якщо отримає під ялинку вініловий програвач. Наприклад, повністю автоматичний Audio-Technica AT-LP60X. Його можна підключити як до звичайних колонок по дротах, так і Bluetooth-апаратури.



1.jpg

Апарат відтворює звук у чудовій якості без шуму та перешкод. У коробочку з пристроєм можна покласти кілька крутих пластинок на кшталт Metallica – Kill 'Em All і Radiohead – Amnesiac.

3. Бездротова колонка

Любителям цифрового звуку замість вінілового програвача можна подарувати Bluetooth-колонку. Компактна Apple HomePod Mini чудово підійде для того, щоб слухати улюблені пісні вдома. Вона може стати основою для розумного будинку.



2.jpg

Портативну JBL Flip 5 Squad можна взяти з собою на природу, у подорож або на вечірку до друзів. Навряд чи варто говорити щось про якість продукції JBL. Всі і так знають, що це одні з найкращих гаджетів.

4. Навушники

Продовжуючи музичну тематику, згадаємо і про бездротові навушники. Це дуже корисний девайс, який всі ми постійно носимо із собою. Тому якщо подарувати хлопцеві гарнітуру, то він неодмінно часто згадуватиме про тебе.


Для власників iPhone найкраще підійдуть яблучні AirPods Pro. Це найпросунутіші "затички", які тільки можна знайти на ринку. Інша модель гарнітури AirPods Max Space сподобається любителям масивної гарнітури з максимально зручними амбушюрами.

5. Розумний годинник

Годинник у всі часи був дуже презентабельним і бажаним сюрпризом для кожного чоловіка. Apple Watch Series 7 – це саме той аксесуар, який у 21 столітті замінив усім відомі Rolex. Яблучний годинник не тільки стильно виглядає, але й стежить за самопочуттям свого власника і допомагає йому в спортивних тренуваннях.



3.jpg

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 ще більше орієнтований на спорт. Трекер вміє визначати до 30 різних фізичних активностей і може виступити в ролі розумного тренера для користувача.

6. Набір для далекої подорожі

Якщо твій знайомий любить активний вид відпочинку, наприклад, любить пожити в лісі, на березі моря або часто вирушає до походів. Тоді йому знадобиться невеликий набір мандрівника.



4.jpg

У нього можна покласти систему для приготування APG CS11, яка дозволить організувати кухню в польових умовах. А також гамак Leleka Pixy Hammock, на якому можна годинами насолоджуватися красою природи.

7. Камера

Зберегти яскраві моменти з життя та найнеймовірніші пригоди може лише надійно захищена екшн-камера. GoPro HERO 10 – це найкращий девайс для таких завдань. Чому саме GoPro? Все просто – вона знімає у високій якості 5.3K і не боїться ударів, вогню та води. До речі, на неї можна записати не тільки приголомшливе відео, але й зробити чудове фото.

-9%
CP.MA.00000178.01
44 000 ₴
39 999 ₴
1 000 $
Спеціальна ціна-11%
CHDHX-101-RW/CHDHX-102-RT
12 560 ₴
11 199 ₴
280 $

Ще одним чудовим варіантом для сюрпризу стане DJI Pocket 2. Вона не підійде для зйомки підводного дайвінгу або мотокросу. Однак у звичайних повсякденних умовах камера буде дуже зручною.

8. Коптер

Компактний і потужний квадрокоптер дозволить зафіксувати значні моменти з подорожей в красиві місця або просто чудово розважитися.



5.jpg

DJI Mini SE Fly More Combo важить лише 250 грам, майже як смартфон. Але при цьому він може літати до півгодини, передавати відео у високій чіткості на відстань до 4 км і багато іншого.

9. Рюкзак

У випадках, коли потрібно захопити з собою ноутбук, планшет або будь-який інший предмет, кращого аксесуара, ніж рюкзак не знайти. Xiaomi RunMi 90 створено спеціально для мешканців сучасних міст. Він важить менше, ніж півлітрова пляшка води.



6.jpg

Але водночас, у нього поміститься одночасно кілька лептопів. У рюкзаку є спеціальна секція для розміщення одягу та інших предметів. Спинка аксесуара сприяє циркуляції повітря, а плечові ремені рівномірно розподіляють вагу вмісту на спину.

10. Книга

Хороша книга – це завжди чудовий подарунок. А особливо для тих, хто проводить увесь свій вільний час за читанням. Електронна книжка стане найприємнішим сюрпризом для людини, яка “ковтає” одна за одною паперові сторінки. Адже з нею не потрібно постійно витрачатися на тверду обкладинку. Електронні версії чтива набагато доступніші.



7.jpg

Ну а якщо твій друг любить саме паперові книги, то і для нього ми знайдемо розкішний подарунок. Автобіографія знаменитого актора Меттью Макконахи "Зелене світло" є своєрідним "підручником життя". Вона розповість про те, як радіти життю, досягти поставленої мети і нарешті бути собою. Дуже рекомендуємо :)

Упевнені, що будь-який із цих подарунків безсумнівно знайде свого щасливчика. Ну а що саме вибрати із цього списку найкраще знаєш лише ти.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар