Весняний івент Apple. Що компанія представить на першій презентації цього року?

Що покаже Apple на першій презентації у 2022 році:

Наступний захід Apple може відбутися вже 8 березня. Принаймні так кажуть інсайдери. Компанія з Купертіно регулярно радує користувачів весняними новинками. Тому і цього разу ми чекаємо від неї випуску довгоочікуваних гаджетів.

Подейкують, що свіжими продуктами можуть стати iPhone SE 3-го покоління, iMac Pro і деякі інші аксесуари. Якщо вірити всім чуткам, які точаться навколо майбутньої презентації, то незабаром ми побачимо дуже круті пристрої. За всіма витоками складно встежити, тому ми вирішили зібрати їх в одному матеріалі.

Дата весняної презентації Apple 2022

Назва та багато інших подробиць майбутнього івента поки що залишаються невідомими. Проте експерти впевнені, що він відбудеться десь у березні чи квітні. Минулорічний захід пройшов 20 квітня. Тому варто розраховувати, що купертинівці повторять успіх у цих же числах.



1ezh|864х452.png

Авторитетне видання Bloomberg називає зовсім іншу дату – 8 березня. За версією порталу, головними новинками вечора стануть iPhone SE 3 та iPad Air 5. Враховуючи, скільки правдивих прогнозів раніше зробили фахівці цього сайту, їхню думку точно варто брати до уваги.

Яблучна корпорація щоразу напередодні презентації розсилає запрошення рівно за тиждень до урочистостей. У ньому оголошується конкретна дата та дуже тонкий натяк на те, що нам покажуть. Як і всі торішні заходи, наступний Apple Event, найімовірніше, відбудеться онлайн. Але давай краще поговоримо про новинки.

iPhone SE 3: покажуть уже у березні?

Майбутній “малюк” може отримати два великі нововведення в порівнянні з iPhone SE 2020. Найважливіше з них – це підтримка мобільних мереж 5G. При цьому його цінник не перевищить 400 доларів США (у Штатах). Таким чином він може стати найдоступнішим смартфоном з 5G на борту і дуже серйозним конкурентом для всіх Android-апаратів.


iPhone SE 3 також зможе похвалитися найпотужнішим на даний момент мобільним процесором A15 Bionic, який використовується також у iPhone 13. Завдяки такому чіпу, апарат значно додасть у продуктивності та зможе більш економно витрачати заряд батареї.

Що стосується дизайну, то SE 3, як і раніше, збереже культовий зовнішній вигляд восьмого покоління яблучних телефонів з товстими рамками навколо дисплея та кнопкою Touch ID. За чутками, кардинальне оновлення дизайну в лінійці "малюків" заплановано лише у наступній моделі.

iMac Pro: саме довгоочікуване оновлення моноблоків

Складно посперечатися з тим, що торішні 24-дюймові iMac із системою-на-кристалі М1 вийшли дуже класними. Вони відповідають більшості вимог користувача до робочого або домашнього апарату.



2ezh|864х452.png

Тому експерти впевнені, що розробники цього року захочуть повторити свій успіх, викочивши 27-дюймові iMac Pro. Комп'ютер повинен вийти ще потужнішим, завдяки чіпам M1 Pro і M1 Max.

У ньому також буде збільшений набір портів: HDMI, SD-слот, роз'єм USB-C. Ну і "вишнею" стане ProMotion дисплей. Загалом, це буде чудова робоча машинка.

iPad: можливо, одразу кілька

Однією із традицій для корпорації стали весняні релізи планшетів. Apple зазвичай викочує з першим теплом новий iPad Pro. За попередньою інформацією, цього року вона не порушуватиме традицій.

Одні інсайдери кажуть, що "прошка" матиме крутий комп'ютерний чіп M1 Pro, який також є базою найпросунутіших версій MacBook Pro. Інші стверджують, що інженери готують нам сюрприз у вигляді 3-нанометрового чіпа. Це найновіша технологія, яка значно збільшить його продуктивність та зменшить витрату батареї.


У будь-якому випадку, зовсім не важливо, що ж ми отримаємо у результаті. І той, і інший процесор обіцяє бути дуже сильним. Крім того, планшет може отримати бездротову магнітну зарядку MagSafe.

Ще одним весняним "таблетом" цілком може виявитися iPad Air 5. Раніше експерти нічого не згадували про цей гаджет. Але Bloomberg упевнений у його виході на всі 100%. Що ж ми матимемо? Новий швидкий чіп, найімовірніше, Apple A15 Bionic. Підтримку мереж 5G та OLED-дисплей.

Mac mini: вже у виробництві

Найбільш таємничим пристроєм, який може вийти вже днями, є Mac mini із чіпом M1X. Подейкують, що він може отримати також абсолютно новий дизайн із закругленими краями.



3ezh|864х452.png

Кажуть, Apple збиралася випустити новинку разом з MacBook Pro восени. 2021 р. Проте вирішила відкласти анонс, щоб не відволікати потенційних покупців від потужних лептопів.

Зовсім нещодавно з'явилася нова інформація про те, що компанія налагодила виробництво компактних комп'ютерів і готова до його продажів. Тому існує велика ймовірність його релізу вже навесні.

Ось такі круті новинки чекають на нас вже зовсім скоро. Про всі нові витоки до і після презентації ми, як завжди, оперативно розповідатимемо в нашому блозі. Тож до зустрічі!


Читати наш блог у Telegram
Популярні iMac:
Коментарі
Додати коментар