Apple Support в Україні! Офіційно з 14 лютого. Деталі

Нещодавно, в липні 2021 року, компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні. Ми, звичайно, розповідали про це в одному з матеріалів і ще тоді зробили прогноз, що ця подія кардинально змінить роботу компанії на нашому ринку. Що ж, ми не помилилися.

Apple Support: тепер українською

14 лютого яблучна корпорація оновила програму Apple Support. Одним із нововведень апдейту стала поява української мови інтерфейсу. Крім того, у нас запустилися авторизовані сервісні центри. Насправді це просто чудова новина! Хоча варто визнати, що компанії потрібно було зробити це набагато раніше.

-9%
MLK13
35 999 ₴
32 699 ₴
817 $

Навіщо потрібна офіційна служба підтримки? Вона допомагає розібратися з багатьма технічними проблемами. Наприклад, відновити забутий Apple ID, вирішити проблеми з оновленням, поломкою пристрою та інше.

Додаток Apple Support можна безкоштовно завантажити з фірмового магазину App Store. Він доступний для iPhone, iPad та Mac. А з новою версією також стало можливо дізнатися попередню вартість ремонту гаджета в авторизованому сервісі. До речі, після установки програми, в ній автоматично підтягуються всі пристрої, прив'язані до твоїм Apple ID.

Чому українську додали лише зараз

Це питання мучило багатьох користувачів. Насправді, ми не маємо на нього відповіді. Всі ці роки ми змушені були вирішувати технічні проблеми продуктів від Apple з іноземними операторами. Нашому регіону пропонували дзвонити до сервісних центрів Варшави, Нью-Йорка чи Москви.



ezh|864х452 2.png

І це було не завжди зручно, адже закордонні оператори не володіють українською. Це при тому, що офіційні яблучні представництва вже давно працювали в таких країнах, як Ботсвана, Камерун, Гондурас. Ми в жодному разі не применшуємо значущості цих країн, але вважаємо, що розвиток Apple в Україні міг і повинен був відбуватися набагато активніше.

З відкриттям офіційного офісу в Києві багато подібних проблем вирішилися. Наприклад, раніше Apple переклала свій сайт українською мовою, запустила функцію ЕКГ на Apple Watch і навіть дозволила користуватися вбудованою eSIM на смарт-годиннику. Так тримати! Далі на нас неодмінно чекає відкриття першого Шоурума Apple Store та поява інших крутих фішок.

До речі, ми вже дзвонили в підтримку Apple Support із софтового питання з AirPods і залишилися задоволені зверненням. Питання вирішене, а оператор зробив усе можливе, щоб довести діалог до бажаного результату.


Читати наш блог у Telegram
Популярні iPhone:
Коментарі
Додати коментар