Вийшов Mi Band 6! Що показала Xiaomi на своїй презентації?

Вчора, 29 березня, компанія Xiaomi провела свою історичну презентацію. Хоча правильніше сказати, половину презентації, адже в її ході генеральному директору корпорації Лей Цзюню стало погано і він її зупинив. Подейкують, він напередодні застудився, а в ході івенту сильно перехвилювався.

І це не дивно, адже на заході збиралися оголосити новий напрямок розвитку Xiaomi на наступне десятиліття. На щастя, половину гаджетів ми все ж встигли побачити. А продовження презентації перенесли на сьогодні, 30 березня.

Що встигла показати Xiaomi

У рамках івенту розробникам все ж вдалося показати нам кілька новинок. Серед них смартфони лінійки Mi 11.

Що цікаво. Нове сімейство помітно відрізняється від більшості пристроїв компанії, особливо в ціні. Китайського гіганта часто асоціюють з бюджетними смартфонами, але цей стереотип точно не про Mi 11.



ezh|864х452-0.jpg

Найдоступнішою новинкою став Mi 11 Lite, він буде коштувати приблизно від 350 доларів в Китаї. Ну а самим люксовим став Mi 11 Ultra, він отримає цінник до 1070 баксів за версію з максимальним об'ємом пам'яті.

Ймовірно, корпорація розробляє нову бізнес-стратегію і збирається в майбутньому випускати більш дорогі смартфони. При цьому бюджетні сімейства гаджетів навряд-чи зникнуть. Але куди цікавіше для нас було побачити культовий фітнес-браслет Mi Smart Band 6. На щастя, його також встигли представити.

Mi Band 6: Яким буде наступне покоління фітнес-браслета

цього разу обійшлося без сюрпризів. Mi Band 6 отримав всі ті характеристики, які ми раніше бачили в зливах від інсайдерів. Дисплей на 1,56 дюйма з роздільною здатністю 152 × 486 точок виготовлений за технологією AMOLED. У порівнянні з попереднім поколінням (1,1 дюйма) екран помітно підріс. До того ж, він тепер практично безрамковий.



ezh|864х452-1.jpg

Крім пульсометра і датчика для аналізу якості сну, в гаджеті тепер є й сенсор для визначення насичення крові киснем і цілодобовий моніторинг частоти серцевих ритмів. І ця штука дійсно тут доречна, адже заряджати Mi Band 6 доведеться рідше ніж раз на тиждень.

До речі, з'явилася магнітна зарядка, яку так чекали користувачі. Батареї вистачає на 14 днів при звичайному користуванні. Браслет можна мочити під водою, пірнати і плавати з ним в басейні (і навіть потрібно, в системі є цей тип тренування).

Не дивлячись на чутки, пристрій не отримав підтримку GPS. А ось чіп NFC для безконтактної оплати залишився. Хоча є версія й без нього. Новинка продається в 6 різних кольорах (змінюється колір ремінця). Розробники також вже створили понад 130 циферблатів і обіцяють випустити ще більше.



ezh|864х452-2.jpg

У Китаї пристрій буде коштувати від 35 доларів за версію без NFC, і 43 долара за модель з безконтактним чіпом. В Україні і на глобальному ринку ціна буде, як завжди, трохи вище.

А вже сьогодні нам покажуть смартфон Mi Mix з екраном, що згинається і рідинною лінзою, процесор для графічної обробки зображень, лептоп Xiaomi Mi Notebook Pro і розумну техніку для будинку. Цікаво побачити ці новинки?



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Купитити Xiaomi Mi Band зараз:
Коментарі
Додати коментар