У Apple Watch Series 7 проблеми. Виробництво зупинилося

З чуток, Apple Watch Series 7 повинні були вийти цієї осені. Розробники збиралися представити годинник разом з iPhone 13. Але інсайдери стверджують, що плани компанії зруйнувалися. А чи вийде наручний гаджет взагалі?

Apple зупинила виробництво Watch Series 7: в чому справа?

Відомий експерт Марк Гурман повідомив, що корпорація з Купертіно поставила на паузу конвеєр зі смарт-годинниками. Причиною цього стали проблеми зі збіркою і нестачею важливих деталей.



ezh|864х452 копия.jpg

Подейкують, що постачальники яблучної компанії не можуть забезпечити її достатньою кількістю дисплеїв і систем на кристалі (SoC - System-on-a-Chip). Виною цьому стали наслідки пандемії. По всьому світу масово закрилися виробники мікрочіпів.

Ця деталь є практично в кожному сучасному пристрої - від праски і до бортового комп'ютера Tesla. "Чіпогеддон" є величезною проблемою для всіх технологічних компаній і навіть багатьох держав. Наприклад, в США парламент назвав нестачу "зелених плат" загрозою національній безпеці.

Інші джерела говорять про те, що купертинівці хотіли впровадити в Apple Watch 7 датчики артеріального тиску, але не зможуть цього зробити. Нещодавно яблучна компанія почала співпрацювати з британським стартапом Rockley Photonics.


Ця фірма займається створенням інноваційних датчиків для вимірювання глюкози і рівня алкоголю в крові. Крім цього, вона робить вимірювачі артеріального тиску. Судячи з документів, Apple стала найбільшим клієнтом стартапу. Це може свідчити про те, що вона замовила у фірми деталі для своїх смарт-годинників.

З ще однією проблемою зіткнулися інженери корпорації. Ходять чутки, що їм не вдається закінчити роботу над оновленим дизайном і фішками. Тому, швидше за все, на старті продажів Apple Watch 7 будуть в страшному дефіциті. Яблучники банально не зможуть випустити достатню кількість пристроїв, щоб задовольнити попит.

Можливо, Купертіно і зовсім не представить розумні годинники цієї осені. Їх можуть перенести на жовтень-листопад цього року, або навіть на січень 2022.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар