PlayStation 5. Чи варто купувати дитині, як заохочення

Багато дітей мріють отримати в подарунок ігрову консоль. Найбажанішою з них є PlayStation 5. Приставка безсумнівно порадує кожну дитину. Але чи варто балувати своє чадо консоллю, або ж краще відмовитися від покупки? Що про це кажуть експерти - зараз все розповімо.

PlayStation 5: чи варто купувати дитині?

Сучасні приставки можуть запропонувати величезну бібліотеку ігор. Для кожної вікової групи є свої іграшки. Наприклад, 0+, 3+, 5+ ну і аж до 18+. Тому не варто переживати, що ваше чадо не знайде собі розвагу. Консолі створені не тільки для дорослих, в них є багато контенту для малюків і підлітків.

Спеціальна ціна-4%
PS5_BLR
24 544 ₴
23 599 ₴
590 $
Розпродаж-4%

Складно сказати, як приставка впливає на дитину. Експерти сходяться в одному - у всьому потрібно знати міру. Навіть дорослим рекомендується робити невеликі перерви під час тривалих сесій. Ну а школярам і дошкільнятам радять проводити за екраном не більше двох годин на день.

Найважливіше - вибір гри. Правильно підібрані іграшки допоможуть малюкові розвинути фантазію, логічне мислення, пам'ять і творчі здібності. У магазинах навіть можна знайти програми для вивчення математики, читання, та іншого.

Якщо у вашого чада є інше хобі, може він займається спортом або відвідує будь-яку іншу секцію, то проблем з консоллю не виникне. Вона буде для нього додатковою розвагою, за якою можна скоротати вільний час. Або навіть відпочити.



1ezh|864х452 копия.jpg

До речі, PlayStation 5 дозволяє налаштувати батьківський контроль. З ним можна встановити, скільки часу малюк буде грати. Або навіть обмежити доступ до деяких іграшок. Наприклад до тих, які ви встановили для себе.

Консоль може приносити користь не тільки одній дитині, а й всієї сім'ї. Радимо встановити парочку популярних ігор, наприклад відомий всім Mortal Kombat, або FIFA21.

Якщо ж ви не особливо любите такий вид розваги, то можете за допомогою PlayStation 5 значно прокачати свій телевізор. У фірмовому магазині додатків є безкоштовні сервіси типу Netflix і YouTube. Якщо завантажити їх на приставку, то можна буде дивитися фільми, серіали та інші ролики онлайн на звичайному телевізорі без розумних функцій.

При правильному використанні консоль принесе набагато більше користі, ніж шкоди. Звичайно, турботливим мамам і татам потрібно стежити за тим, в які ігри грає їх дитина, і скільки вільного часу витрачає на розваги. Втім, геймінг на смартфоні здається куди небезпечніше. Адже його проконтролювати набагато складніше.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар