AirPods 3. Все, що відомо про наступні навушники Apple

Згідно з новими витокам, AirPods 3 вийдуть вже у наступному році. І навіть трохи раніше, ніж ми всі чекали. Бездротова гарнітура з'явиться у продажу вже в березні 2021 року. Принаймні зараз є така інформація. Якими ж вони будуть?

Що нового в AirPods 3

З чуток, AirPods 3 збережуть класичний дизайн серії. Вони нічим не відрізнятимуться від попередніх моделей навушників. Але стануть працювати трохи швидше і довше. Так, Apple збільшить час автономної роботи, швидкість підключення і зробить затримку передачі звуку ще меншою.



ezh|864х452.jpg

Деякі аналітики вважають, що розробники зменшать довжину ніжок. Точно так же, як вони це зробили в AirPods Pro. За останньою інформацією, вийдуть навушники вже через три місяці, у березні 2021 року.

Але в це вірять далеко не всі експерти. Наприклад, авторитетний інсайдер Мінг Чи Куо запевняє, що реліз запланований не раніше, ніж на квітень-червень. Тому не варто повністю покладатися на цю інформацію.

Хоча, справи у Яблучною корпорації йдуть дуже добре. Цієї осені вона провела одразу три презентації. Тому цілком ймовірно, що в березні ми побачимо оновлені AirPods 3 на традиційному весняному івент. А чому б і ні, власне? :)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар